Στέφανος Τσιτσιπάς: Αυτό το πρόβλημα αντιμετωπίζει – «Με απασχολεί εδώ και καιρό»

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας τενίστας αποκάλυψε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και τον ανάγκασε να αποσυρθεί από το Paris Masters.
AP Images

Μολονότι την ημέρα του αγώνα δεν αποκάλυψε τον τραυματισμό του, τελικά το έπραξε μια ημέρα αργότερα, αποκαλύπτοντας ότι είναι ένα θέμα που τον απασχολεί εδώ και καιρό.

Ο Τσιτσιπάς ταλαιπωρείται από μια φλεγμονή στον αγκώνα και θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στα ATP Finals (14-21/11), το τουρνουά που είχε κατακτήσει το 2019.

Αναλυτικά όσα έγραψε...

«Το σώμα μου δεν μπορεί να αντέξει τον πόνο αλλά το μυαλό δεν μπορεί να μην αγωνιστεί. Οι τραυματισμοί είναι οι καλύτεροι δάσκαλοι και μας δείχνουν πόσο πολύ αγαπάμε το άθλημα. Χθες χρειάστηκε να αποσυρθώ λόγω μιας φλεγμονής στον αγκώνα, κάτι που με απασχολεί εδώ και καιρό.

Παρά το πρόβλημα έπαιξα σε κάποια τουρνουά, όμως πρέπει να βάλω προτεραιότητα την υγεία μου για να έχω διάρκεια στο άθλημα που αγαπώ. Είναι κάτι που δεν έχω μοιραστεί αλλά επειδή κάποιοι αναρωτήθηκαν γιατί εγκατέλειψα το ματς, σας εξηγώ το λόγο»

Το ποστ του Τσιτσιπά

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο - ντοκουμέντο από τη δολοφονία στην Ιεράπετρα: Ο 54χρονος κυνηγάει τη Νεκταρία με το μαχαίρι

Λακωνία: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία των δύο αδερφιών - Ντυμένα γαμπροί το τελευταίο αντίο

Χριστουγεννιάτικο κοινωνικό μέρισμα: «Κλειδώνουν» οι αποφάσεις - Πότε θα ανακοινωθούν