Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Μουράτογλου τον «ανακάλυψε» στο Youtube! Το βίντεο που τον… εκτόξευσε (vid)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Πατρίκ Μουράτογλου δημοσίευσε το βίντεο που τον έκανε να ζητήσει από τον Έλληνα τενίστα να προπονηθεί στη σχολή του, εκτοξεύοντας την καριέρα του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει καταφέρει πράγματα που πριν από λίγα χρόνια έμοιαζαν με… άπιαστο όνειρο για το ελληνικό τένις.

Ο Έλληνας πρωταθλητής δεν βρίσκεται απλά στους κορυφαίους του αθλήματος, αλλά στο Νο4 του κόσμου! Όλα ξεκίνησαν πριν από 7 χρόνια όταν ο Πατρίκ Μουράτογλου τον προσκάλεσε στην ακαδημία του, μετά από ένα βίντεο που είδε στο YouTube.

Αυτό το βίντεο δημοσίευσε ο πασίγνωστος προπονητής, με το παρακάτω μήνυμα…

«Ξέρω ότι ακούγεται τρελό, αλλά ανακάλυψα τον Στέφανο Τσιτσιπά από το YouTube. Ηταν πριν από 7 χρόνια, όταν ο Στέφανος ήταν 16 χρονών και έπαιζε στο Orange Bowl. Τον είδα και εντυπωσιάστηκα από την ανταγωνιστικότητά του. Είδα έναν μελλοντικό πρωταθλητή σε αυτόν και τον κάλεσα να προπονηθεί στην Mouratoglou Tennis Academy. Όπως βλέπετε βελτιώθηκε η τεχνική και η ταχύτητά του. 7 χρόνια μετά, είναι Νο.4 του κόσμου, φιναλίστ Grand Slam και φυσικά είναι ακόμα μέλος της οικογένειας Μουράτογλου».

«Δεν περίμενα να τελειώσει έτσι, ανυπομονώ να επιστρέψω»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε τον απολογισμό της φετινής σεζόν, η οποία τελείωσε άδοξα λόγω του τραυματισμού του στον αγκώνα. Σε ποστάρισμα του στο Instagram, ο Έλληνας τενίστας υπογράμμισε ότι προέχει η υγεία του κι ότι ανυπομονεί να επιστρέψει στα court.

Αναλυτικά όσα έγραψε...

«Δεν ήταν ο τρόπος που περίμενα να τελειώσει αυτή η σεζόν. Είναι δύσκολο να το πιστέψω. Ήταν το τουρνουά που ανυπομονούσα να παίξω έως το τέλος φέτος.

Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό σε όλες τις όμορφες στιγμές που είχα στο γήπεδο φέτος. Συγχαρητήρια σε όλους για τη σκληρή δουλειά, την πρόοδο, την συγκέντρωση, τον πόνο, την πίστη, την αποδοχή, την αφοσίωση, το θράσος και την ηρεμία που έβαλαν στο 2021. Δεν υπάρχει χώρος για αρνητικότητα και απολύτως κανένας λόγος να νιώθω μετάνοια, λύπη ή φόβο. Η υγεία μου και η καλή μου κατάσταση είναι το πιο σημαντικό και πάντα θα είναι.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά κάθε έναν υποστηρικτή μου για την αφιέρωσή τους σε μένα σε όλο αυτό το καθημερινό ταξίδι. Οι οπαδοί είναι οικογένεια.

Προπονητές, ατζέντηδες, φυσιοθεραπευτές, μάνατζερς, συνεργάτες, οργανισμοί, φιλανθρωπίες και συμπαίκτες σας ευχαριστώ που βγάλατε τον καλύτερο εαυτό μου σε καθημερινή βάση. Η αξία σας έχει ισόβαθμη σημασία.

Ανυπομονώ να επιστρέψω και πάλι στα κορτ, να βρυχώμαι και να παλεύω».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Πότε λήγει το πιστοποιητικό εμβολιασμού για τους άνω των 60

Νέα μέτρα: Πώς θα μπαίνουν οι μη εμβολιασμένοι σε σούπερ μάρκετ και φαρμακεία

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ξεκινάει podcast - Τι θέμα θα έχει η εκπομπή της