Στέφανος Τσιτσιπάς: Αμφίβολη η συμμετοχή του στο Australian Open – «Θέλω να παίξω, αλλά…»

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας πρωταθλητής επέστρεψε στην αγωνιστική δράση στο ATP Cup, ωστόσο όπως παραδέχθηκε η συμμετοχή του στο Australian Open δεν είναι σίγουρη.

Στέφανος Τσιτσιπάς
AP Images
1'

Ο Τσιτσιπάς, ο οποίος ηττήθηκε 2-1 σετ από τον Σβάρτσμαν στον πρώτο του παιχνίδι το 2022, δεν έχει αναρρώσει πλήρως μετά την επέμβαση που έκανε τον αγκώνα.

Να θυμίσουμε ότι στην πρεμιέρα της Ελλάδας κόντρα στην Πολωνία είχε αποσυρθεί για προληπτικούς λόγους από το ματς με τον Χούρκατζ.

Ο 23χρονος τενίστας ρωτήθηκε μετά τον αγώνα με τον Σβάρτσμαν για το πρώτο Grand Slam της σεζόν, με τον ίδιο να είναι διστακτικός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς

«Δεν είμαι σίγουρος. Θα ήθελα να παίξω, αλλά δεν ξέρω πώς θα νιώθω αύριο. Ήταν μια από τις ανησυχίες μου το πώς θα είμαι αύριο αν έπαιζα σήμερα. Τελείωσα το διπλό και την επόμενη μέρα δεν μπορούσα να σερβίρω. Πονούσα. Ελπίζω, λοιπόν, να μπορώ να βγω αύριο στο γήπεδο και να μπορέσω να σερβίρω χωρίς πόνο. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος στόχος μου τώρα, να αποθεραπευτώ 100% στον αγκώνα. Έχω κάνει πολλά πράγματα τις τελευταίες δύο εβδομάδες για να το προστατέψω και να είμαι ξανά στο 100%. Το θέμα αυτή τη στιγμή είναι η υγεία μου».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εμβολιασμένοι εργαζόμενοι: Τι ισχύει με rapid test και pcr για να γυρίσουν στη δουλειά

Κοινωνία Ώρα Mega: Εκτός εκπομπής η Ανθή Βούλγαρη

Θρήνος στην Αιτωλοακαρνανία: Αιφνίδιος θάνατος 27χρονου την ώρα που έπινε καφέ με την παρέα του

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή