Μαρία Σάκκαρη: Με τρομερή εμφάνιση στα ημιτελικά του Indian Wells - Δείτε τα highlights (vid)

Μαρία Σάκκαρη: Η Ελληνίδα τενίστρια πραγματοποίησε άλλη μια εντυπωσιακή εμφάνιση και προκρίθηκε στους «4» του Indian Wells.
AP Images

Η Σάκκαρη επικράτησε 2-0 σετ (7-5, 6-4) της Έλενα Ριμπάκινα και θα δώσει το παρών σε τρίτο ημιτελικό τουρνουά της WTA το 2022.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια χρειάστηκε να επιστρέψει από break στο πρώτο κομμάτι του αγώνα, για να πάρει στη συνέχεια τα 12 από τα 17 games.

Κάπως έτσι πήρε με θριαμβευτικό τρόπο την πρόκριση για τους «4» του BNP Paribas Open. Εκεί, θα αντιμετωπίσει είτε την κάτοχο του τίτλου, Πάουλα Μπαντόσα, είτε τη Βερόνικα Κουντερμέτοβα.

Σάκκαρη: «Μου αρέσει να επιστρέφω στα ματς»

Η Μαρία Σάκκαρη, μετά το τέλος του αγώνα, δήλωσε για τη νίκη της: «Σας ευχαριστώ. Ήταν το πρώτο ματς στο κεντρικό κορτ. Είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που έπαιξα. Ίσως ήμουν λίγο περισσότερο αγχωμένη, αλλά στο τέλος κατάφερα και κέρδισα». Όσο για το ότι έχει επιστρέψει σε πολλά ματς: «Είναι αλήθεια. Μου αρέσει να επιστρέφω στα ματς. Το έχω κάνει πολλές φορές. Είχα πίστη και ελπίδα στον εαυτό μου. Δεν σέρβιρα καλά στα πρώτα ματς, όμως στη συνέχεια έπαιξα καλύτερα, έδειξα κάποια καλά στοιχεία του παιχνιδιού μου, έβγαλα κάποια καλά plays και προκρίθηκα στον ημιτελικό».

ΤΑ HIGHLIGHTS

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Τσιτσιπάς – Μαρία Σάκκαρη: Ιστορική αλλαγή στο τένις – Με super tie-break τα Grand Slam