Στέφανος Τσιτσιπάς: Μπαίνει στη μάχη του Madrid Open – Η ώρα και το κανάλι

Στέφανος Τσιτσιπάς: Την Τετάρτη (4/5) το βράδυ θα μπει στη μάχη του Madrid Open ο Έλληνας τενίστας, ο οποίος θα αντιμετωπίσει Λούκας Πούιγ στη φάση των «32».
AP Images

Το τουρνουά της Μαδρίτης δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Στέφανο Τσιτσιπά, καθώς αποκλείστηκε στο διπλό, αποκομίζοντας κι έναν μικρό τραυματισμό.

Ο Έλληνας τενίστας είχε μια πολύ άσχημη πτώση που «τρόμαξε» άπαντες, αλλά όπως φαίνεται δεν είναι κάτι σοβαρό. Πλέον, ρίχνεται στη μάχη του μονού την Τετάρτη (4/5), όπου θα αντιμετωπίσει τον 28χρονο Γάλλος, για τρίτη φορά στην καριέρα του, με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για τους «16» του Masters της ισπανικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που γνωστοποίησαν οι διοργανωτές η αναμέτρηση του Τσιτσιπά με τον Πούιγ θα είναι το τελευταίο στο κεντρικό court. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα αρχίσει πριν από τις 22:30, ενώ θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport6HD. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το «Manolo Santana Stadium» διαθέτει οροφή που σε περίπτωση βροχής μπορεί να κλείσει.

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Τρόμαξε» άπαντες με την άσχημη πτώση του – Ξεκίνημα με ήττα στη Μαδρίτη (vids)

Στέφανος Τσιτσιπάς κατά Wimbledon: Διαφωνεί με τον αποκλεισμό των Ρώσων - «Δεν έκαναν κάτι λάθος»

Στέφανος Τσιτσιπάς: Κλήρωση «λουκούμι» στο Madrid Open – Στο άλλο μισό Νόβακ Τζόκοβιτς και Ράφα Ναδά