Μαρία Σάκκαρη: Η καλύτερη παρουσία της στο γρασίδι! – «Βλέπει» τίτλο στο Βερολίνο

Μαρία Σάκκαρη: Η Ελληνίδα τενίστρια αντιμετωπίζει την Μπελίντα Μπέντσιτς, με στόχο την πρόκριση στον τελικό του bett1open στο Βερολίνο.
AP Images

Την καλύτερη της εμφάνιση στην grass season πραγματοποιεί στο Βερολίνο η Μαρία Σάκκαρη.

Το Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης ήταν εντυπωσιακή κόντρα στη Ντάρια Κασάτκινα και για πρώτη φορά θα αγωνιστεί στα ημιτελικά σε τουρνουά της συγκεκριμένης επιφάνειας.

«Το γρασίδι ταιριάζει στο παιχνίδι μου», ανέφερε μετά την πρόκριση της στους «4», όπου θα αντιμετωπίσει την Μπελίντα Μπέντσιτς. Η 28χρονη από την Ελβετία απέκλεισε τη Βερόνικα Κουντερμέτοβα.

Σάκκαρη και Μέντσιτς είναι καλές φίλες και θα αναμετρηθούν για δεύτερη φορά. Η πρώτη ήταν το 2020 στο τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης, για τη φάση των «8». Σε εκείνο το ματς η Ελληνίδα τενίστρια είχε επικρατήσει με 2-1 σετ.

Σάκκαρη και Μέντσιτς θα αναμετρηθούν για δεύτερη φορά. Η πρώτη ήταν το 2020 στο τουρνουά της Αγίας Πετρούποληςwtatennis.com

Μαρία Σάκκαρη: Για τον έκτο τελικό καριέρας

Η Σάκκαρη έχει βελτιώσει το σερβίς της, ενώ κινείται πολύ καλά, κάτι που παίζει σημαντικό ρόλο στο γρασίδι, όπως έχει υπογραμμίσει κι η ίδια.

Το Σάββατο (18/6) θα διεκδικήσει την παρθενική της παρουσία σε τελικό στη grass season, ενώ με την εικόνα που έχει, δείχνει ικανή να φτάσει μέχρι την κατάκτηση του τίτλου στο Βερολίνο.

Σε περίπτωση που τα καταφέρει θα είναι ο δεύτερος της καριέρας της, μετά το Ραμπάτ (2019). Αρχικά, βέβαια, θα πρέπει να προκριθεί στον συνολικά έκτο τελικό και τρίτο το 2022. Έχουν προηγηθεί εκείνοι στην Αγ. Πετρούπολη και το Indian Wells, αμφότεροι σε σκληρή επιφάνεια.

Οι τελικοί στην καριέρα της Μαρίας Σάκκαρηwtatennis.com

Η ώρα και το κανάλι του ημιτελικού

Ο ημιτελικός της Μαρίας Σάκκαρη με την Μπελίντα Μπέντσιτς είναι ο πρώτος χρονικά του προγράμματος, το Σάββατο (18/6), στο bett1open. Αυτό σημαίνει ότι θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports6HD.

Σχετικές ειδήσεις