Μαρία Σάκκαρη: Κόντρα στην Μπέντσιτς για την ιστορική πρόκριση – Η ώρα και το κανάλι

Μαρία Σάκκαρη: Η Μπελίντα Μπέντσιτς θα είναι η αντίπαλος της Ελληνίδας τενίστριας στον ημιτελικό του bett1open στο Βερολίνο.
AP Images

Η Μαρία Σάκκαρη πραγματοποιεί την καλύτερη εμφάνιση της στη grass season, καθώς βρίσκεται για πρώτη φορά στην καριέρα της σε ημιτελικά.

Στην αναμέτρηση με την Ελβετίδα, λοιπόν, θα κυνηγήσει μια ιστορική πρόκριση. Σε περίπτωση που τα καταφέρει θα είναι ο έκτος τελικός της καριέρας της κι ο πρώτος σε γρασίδι.

Με τις εμφανίσεις που έχει κάνει στο Βερολίνο, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δείχνει ικανή να φτάσει μέχρι την κατάκτηση του τίτλου. Θα είναι ο δεύτερος, μετά το Ραμπάτ (2019).

Η 28χρονη Ελβετίδα, η οποία μετράει πέντε τίτλους στο WTA, απέκλεισε τη Βερόνικα Κουντερμέτοβα στα προημιτελικά. Σάκκαρη και Μέντσιτς είναι καλές φίλες και θα αναμετρηθούν για δεύτερη φορά, μετά την Αγία Πετρούπολη το 2020.

Η ώρα και το κανάλι

Ο ημιτελικός της Μαρίας Σάκκαρη με την Μπελίντα Μπέντσιτς είναι ο πρώτος χρονικά του προγράμματος, το Σάββατο (18/6), στο bett1open. Αυτό σημαίνει ότι θα ξεκινήσει στις 12:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports6HD.