Εθνική ομάδα: Η Ελλάδα «λύγισε» από την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, Ισπανία

Εθνική ομάδα: Η Ελλάδα έδωσε μεγάλη μάχη, αλλά λύγισε με 11-8 στην πρεμιέρα της στα προκριματικά του FINA World Cup στο πόλο.

Εθνική Πόλο
koe.org.gr
1'

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κοίταξε στα μάτια για τρία οκτάλεπτα τους «φούριας ρόχας», αλλά στην τελευταία περίοδο, δεν άντεξε.

Η Ισπανία βρήκε λύσεις στα τελευταία λεπτά και πήραν τη νίκη, έχοντας ως «όπλο» την άμυνά της και τον εξαιρετικό Αγκίρε, ο οποίος έκανε καθοριστικές επεμβάσεις. Από την άλλη, η Ελλάδα, παρά την ήττα, άφησε υποσχέσεις με την εικόνα που έδειξε στην πρεμιέρα της στη σεζόν.

Ο επόμενος αγώνας για τη «γαλανόλευκη» στον όμιλο της Ποντγκόριτσα είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή (10/3) στις 20:30 (ωρα Ελλάδας) κόντρα στη Σερβία.

ΕΛΛΑΔΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ 8-11
Οκτάλεπτα: 3-2, 3-3, 1-2, 1-4.
ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης 1, Καλογερόπουλος 1, Παπαναστασίου 1, Φουντουλης 2, Δερβίσης, Αργυρόπουλος, Νικολαΐδης, Κάκαρης 1, Σολανάκης, Βλαχόπουλος 1, Τζωρτζάτος.
ΙΣΠΑΝΙΑ (Νταβίντ Μαρτίν): Αγκίρε, Μουναρίθ 5, Μπιέλ, Ντελ Τόρο, Σαναχούγια 1, Γκομίλα, Φάμερα, Καμπάνιας 2, Ταχούλ 1, Περόνε 1, Μάγιαρακ, Μπούστος 1, Λόριο.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή