Να στέκεσαι δίπλα σε όσους εργάζονται όλο το καλοκαίρι – Εύκολο, καθημερινό και δωρεάν!

Οι περισσότεροι από εμάς θα περάσουν από τον φούρνο, θα πάρουν καφέ από το μαγαζάκι στη γωνία και θα μπουν να πουν μια καλημέρα στον πράκτορα του ΟΠΑΠ, που είτε βρέχει, είτε χιονίζει, είτε… σκάει ο τζίτζικας, παραμένει στο πόστο του. Σταθερή αξία, ακριβώς όπως η ίδια μας η γειτονιά.

Μπορεί η Αθήνα να είναι μια σύγχρονη μεγαλούπολη, πια, όμως κρατάει ακόμα πολλά στοιχεία της γειτονιάς, με την παραδοσιακή έννοια που έχουμε οι περισσότεροι στο μυαλό μας. Οι περισσότεροι από εμάς θα περάσουν από τον φούρνο, θα πάρουν καφέ από το μαγαζάκι στη γωνία και θα μπουν να πουν μια καλημέρα στον πράκτορα του ΟΠΑΠ, που είτε βρέχει, είτε χιονίζει, είτε… σκάει ο τζίτζικας, παραμένει στο πόστο του. Σταθερή αξία, ακριβώς όπως η ίδια μας η γειτονιά.

Στη δική μου, σε ένα πίσω δρόμο της Λ. Αλεξάνδρας, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ΟΠΑΠ είναι ο κύριος Νίκος. Η χαρά της ζωής προσωποποιημένη: Τα καλοσυνάτα του μάτια, το χαμόγελό του, το καλωσόρισμα με τη βροντερή και πάντα χαρωπή φωνή του, το χιούμορ για κάθε τι που θα του «εξομολογηθώ». Ο άνθρωπος αυτός μου έχει δημιουργήσει την ανάγκη, να περνάω κάθε μέρα να τον βλέπω και τελευταία, να παίζω FREEWIN, το νέο και εντελώς δωρεάν παιχνίδι του ΟΠΑΠ μέσω του OPAP Store App αλλά και μόνο μέσα στα καταστήματα ΟΠΑΠ. Μέσω του FREEWIN, η κουβεντούλα μου με τον κύριο Νίκο απέκτησε μια άλλη διάσταση και έναν επιπλέον σκοπό, καθώς πλέον περιμένω την μεγάλη μου στιγμή!

Διότι, με το FREEWIN μπορεί μια ημέρα, μια συνηθισμένη ημέρα που θα μπω για την καλησπέρα μου στο κατάστημα ΟΠΑΠ του κυρίου Νίκου, να κερδίσω έτσι απλά, 100.000 ευρώ! Απαντώντας σε ένα… δίλημμα κάθε φορά, να έχω στα χέρια μου ένα τέτοιο ποσό που θα με κάνει αυτομάτως, να «εξαφανιστώ» για μόνιμες διακοπές!

Πώς να μπεις στον μαγικό κόσμο του FREEWIN

«Τι κινητό έχεις;» με είχε ρωτήσει ένα απογευματάκι ο κύριος Νίκος. Όταν του έδειξα το smartphone μου, με ξαναρώτησε: «Την εφαρμογή του ΟΠΑΠ, την έχεις κατεβάσει;». Ξεκλείδωσα το τηλέφωνο μου και το έδειξα το OPAP Store App, που φυσικά και είχα εγκαταστήσει.

Το χαμόγελο του κυρίου Νίκου πλάτυνε ακόμα πιο πολύ, καθώς με προσκαλούσε να παίξω το καινούριο FREEWIN εντελώς δωρεάν. Ένα παιχνίδι με το οποίο είχα μόνο να κερδίσω, φυσικά και κέντρισε το ενδιαφέρον μου αμέσως!

Στην πρώτη μου επαφή με το FREEWIN έφτασα μέχρι το 4ο επίπεδο. Το διασκέδασα και έφυγα από το κατάστημα ΟΠΑΠ με ένα χαμόγελο στα χείλη. Άλλωστε ήξερα πως μπορώ να παίξω και την επόμενη ημέρα εντελώς δωρεάν.

Πλέον, περνάω καθημερινά από το κατάστημα ΟΠΑΠ της γειτονιάς, όλα τα καλοκαιρινά μου απογεύματα στην πόλη, για να πω μια καλησπέρα, να παίξω το FREEWIN της ημέρας, να πάρω λίγη από τη θετική ενέργεια αυτού του ανθρώπου και να συνεχίσω. Μέχρι την στιγμή θα κερδίσω τα 100.000 ευρώ και θα… μαζέψω τα μπογαλάκια μου για άλλες παραλίες, εξωτικές!

Μια βόλτα για FREEWIN κέρδη στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Το FREEWIN είναι το παιχνίδι που όλοι μπορούμε να παίξουμε καθημερινά και εντελώς δωρεάν, αρκεί να έχουμε το OPAP Store App στο κινητό μας και να περάσουμε από ένα κατάστημα ΟΠΑΠ. Τόσο απλά.

Ποτέ ξανά ένα δίλημμα δεν ήταν τόσο ελκυστικό. Μόλις επιλέξει κανείς το εικονίδιο του FREEWIN, εμφανίζονται δύο κλειστές κάρτες στην οθόνη του κινητού του. Η μία από τις οποίες «κρύβει» τον Mr. OPAP. Αν τον βρει, έχει επιλέξει σωστά και προχωράει στο επόμενο επίπεδο. Συνολικά τα επίπεδα είναι 15, καθένα με αντίστοιχο έπαθλο. Κάθε φορά που εμφανίζεται ο Mr. OPAP, ο κύριος Νίκος πανηγυρίζει σαν να μπαίνει γκολ σε ποδοσφαιρικό αγώνα, ενώ οι επικές ατάκες του είναι απλά απολαυστικές.

Φυσικά, μπορεί ο απόλυτος στόχος μου να είναι το level 15, αλλά έχω σταματήσει αρκετές φορές σε προηγούμενα επίπεδα, κερδίζοντας σημαντικά ποσά. Ακολουθώντας μάλιστα την προτροπή του κ. Νίκου, αντί να εξαργυρώσω επί τόπου τα κέρδη μου, τα «φόρτωσα» στην εφαρμογή, για να μπορώ να παίζω όποτε θέλω, όποιο παιχνίδι του ΟΠΑΠ θέλω! Όσο για το FREEWIN, κάθε παίκτης μπορεί να παίζει μία φορά την ημέρα και κάθε μέρα ξαναρχίζει το παιχνίδι από την αρχή, από το πρώτο επίπεδο.

Επιπλέον, μπορεί κάποιος να παίξει FREEWIN και ένα ακόμα παιχνίδι μέσα από το OPAP Store App, ώστε μέσα από το πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», να λαμβάνει συμμετοχές σε εβδομαδιαίες κληρώσεις για να κερδίσει πλούσια δώρα. Ο κύριος Νίκος, είναι «master» στην πληροφόρηση, οπότε μου είπε ανέλυσε τα δώρα που μπορώ να κερδίσω, μεταξύ των οποίων μία τηλεόραση και ένα iPhone!

Το FREEWIN, το διασκεδαστικό, καθημερινό και δωρεάν παιχνίδι ξεκινά κάθε μέρα για όλους εμάς. Πλέον όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα καταστήματα ΟΠΑΠ για το νέο FREEWIN του OPAP Store App! Είστε έτοιμοι να πάρετε τις πιο απολαυστικές αποφάσεις της καθημερινότητας σας;