Γιώργος Καρλαύτης: Η φωτογραφία με τον Καραγκούνη και το «Τριφυλλάρα, σε αγαπώ» μετά το Super Bowl

Ο Γιώργος Καρλαύτης «βροντοφώναξε» την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό λίγες ώρες μετά την ιστορική κατάκτηση του δεύτερου σερί Super Bowl της καριέρας του.
Γιώργος Καρλαύτης: Η φωτογραφία με τον Καραγκούνη και το «Τριφυλλάρα, σε αγαπώ» μετά το Super Bowl
1'

Ο Γιώργος Καρλαύτης συνεχίζει να γράφει ιστορία στο NFL.

Πριν από ένα χρόνο έγινε ο πρώτος Έλληνας που έχει γεννηθεί στη χώρα μας και κατακτά το Super Bowl, ενώ τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας (12/2) επανέλαβε το κατόρθωμά του με τους Kansas City Chiefs.

Μάλιστα, πολλοί τον έλεγαν Greek Freak του NFL, θέλοντας να τον συνδέσουν με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, όταν επιλέχθηκε στο Νο30 του Draft από την ομάδα του Κάνσας, αλλά πλέον αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους παίκτες στο κορυφαίο πρωτάθλημα.

Ο Γιώργος Καρλαύτης δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό. Παλιότερα, είχε φωτογραφηθεί στη Λεωφόρο με φανέλα του Τριφυλλιού, ενώ την έχει φορέσει και πηγαίνοντας σε αγώνες του NFL.

https://www.instagram.com/p/C3PoZe9ta_U/

Μετά την κατάκτηση του Super Bowl την έκανε γνωστή και πάλι. Στη συγχαρητήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ, σχολιάσε από κάτω: «Τριφυλλάρα σε αγαπώ», ενώ αναδημοσίευσε το story του Γιώργου Καραγκούνη, στο οποίο εμφανίζεται ο Καρλαύτης σε παιδική ηλικία μαζί με τον αδερφό του.

Βάζοντας, μάλιστα, το σήμα της κατσίκας (σ.σ. goat) θέλοντας να εκφράσει την άποψη πως ο Καραγκούνης είναι ο καλύτερος όλων των εποχών.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή