Τένις: Αποκλεισμός για τον Στέφανο Τσιτσιπά στη Ρώμη

Τένις: Στα προημιτελικά σταμάτησε η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Rome Masters, καθώς ηττήθηκε 2-1 σετ απ’ τον Νικολάς Τζάρι.
Τένις: Αποκλεισμός για τον Στέφανο Τσιτσιπά στη Ρώμη
1'

Τέλος η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Rome Masters. Ο Έλληνας τενίστας «λύγισε» απ’ τον Νικολάς Τζάρι και ηττήθηκε με 2-1 σετ, μένοντας εκτός ημιτελικών. Ο Χιλιανός έκανε την ανατροπή έχοντας ενέργεια και αντοχές, με καθοριστικό σημείο την άμεση απάντησή του στο break του Τσιτσιπά στο τρίτο σετ. Πλέον ο Έλληνας τενίστας στρέφει την προσοχή του στη Γαλλία.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο πρώτο σετ χρειάστηκε να φτάσει στο τέταρτο game για να κάνει break και να πάρει το πάνω χέρι. Το οποίο δεν έχασε ποτέ, καθώς έφτασε στο 1-0 με 6-3. Στο δεύτερο σετ οι δύο τενίστες πήγαν χέρι-χέρι αλλά την κρίσιμη στιγμή ο Χιλιανός με 7-5 ισοφάρισε σε 1-1.

Στο τρίτο και καθοριστικό σετ, ο Στέφανος έκανε break στο τρίτο game, αλλά η «απάντηση» ήταν άμεση στο τέταρτο για τον Τζάρι. Ο οποίος στο 10ο και καθοριστικό game έκανε εκ νέου break και με 6-4 πήρε το εισιτήριο για τον ημιτελικό όπου θα αντιμετωπίσει τον Πολ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή