Τσιτσιπάς για Μπαντόσα: «Το να έχεις δίπλα σου άνθρωπο που αγαπάς, είναι μια ανάσα»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο περιθώριο του Roland Garros μίλησε για την επανασύνδεσή του με την Πάουλα Μπαντόσα και πόσο αυτό τον βοηθά ως τενίστα.

Τσιτσιπάς για Μπαντόσα: «Το να έχεις δίπλα σου άνθρωπο που αγαπάς, είναι μια ανάσα»
2'

Στο Roland Garros της περασμένης χρονιάς, είχαν επισημοποιήσει τη σχέση τους ουσιαστικά. Λίγο πριν το φετινό, έγινε γνωστό πως είναι ξανά μαζί μετά το σύντομο χωρισμό τους. Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα είναι ξανά ζευγάρι και ο Έλληνας τενίστας μίλησε γι’ αυτό στο περιθώριο της νικηφόρας πρεμιέρας του στο Grand Slam της Γαλλίας.

«Μοιραζόμαστε και οι δύο το ίδιο πάθος και κάνουμε και οι δύο το ίδιο πράγμα στη ζωή», ανέφερε αρχικά ο Τσιτσιπάς, ο οποίος θα αγωνιστεί στο μεικτό με την σύντροφό του.

«Το να έχεις λοιπόν δίπλα σου έναν άνθρωπο που αγαπάς και μπορεί άνετα να μιλάει για το τένις στην περίπτωσή μας, νομίζω ότι είναι μια ανάσα. Στην περίπτωσή μου, αυτό το άτομο ξέρει πολλά για το τένις και αναλύει το παιχνίδι αρκετά καλά. Μιλάμε πολύ για το τένις. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον να καταλάβει ορισμένα πράγματα. Έχουμε πολλές ερωτήσεις ο ένας για τον άλλον.

Καταλαβαίνουμε πολύ πώς πρέπει να αντιμετωπίζονται ορισμένες καταστάσεις. Αυτό οφείλεται στην εμπειρία που έχουμε συσσωρεύσει. Μιλάμε για πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε. Η Πάουλα συνεχίζει να λέει όλη την ώρα και με εκνευρίζει, ότι εύχεται να είχε το forehand μου. Της λέω “συγγνώμη, αλλά αυτό δεν είναι δυνατό, οπότε πρέπει να βρεις τρόπους να το αντιμετωπίσεις”. Μερικές φορές σκέφτομαι “Θεέ μου, μακάρι να είχα τις επιστροφές της”. Καταστρέφει την μπάλα στις επιστροφές και φαίνεται τόσο αβίαστο από την πλευρά της. Προσπαθούμε να μάθουμε από αυτά τα πράγματα και προφανώς μοιραζόμαστε ένα όραμα για το πώς προχωράμε με ορισμένα πράγματα στο άθλημά μας».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή