Roland Garros: Ψυχάρα ο Τσιτσιπάς – Επέστρεψε εντυπωσιακά και προκρίθηκε στους «8»

Roland Garros: Βρέθηκε να χάνει με 1-0 σετ και να είναι με την πλάτη στον τοίχο στο δεύτερο, αλλά ο εκπληκτικός Στέφανος Τσιτσιπάς εντυπωσίασε φτάνοντας στη νίκη με 3-1 σετ επί του Αρνάλντι και παίρνοντας την πρόκριση για τους «8».
Roland Garros: Ψυχάρα ο Τσιτσιπάς – Επέστρεψε εντυπωσιακά και προκρίθηκε στους «8»
2'

Σε εκπληκτική κατάσταση ο Στέφανος Τσιτσιπάς και το απέδειξε ακόμη μια φορά στο Roland Garros. Ο Έλληνας κορυφαίος τενίστας αντιμετώπισε τον Ματέο Αρνάλντι και φάνηκε να τα βρίσκει… σκούρα. Χάνοντας το πρώτο σετ και όντας πίσω με 5-3 games στο δεύτερο. Εκείνη τη στιγμή όμως… πάτησε το τούρμπο κι απλά εξαφανίστηκε!

Με εκπληκτική επιστροφή, ισοφάρισε στο tie break και με άνεση πήρε τα δύο επόμενα σετ, βγάζοντας ενέργεια, ρυθμό και πάνω απ’ όλα το ταλέντο και την ψυχή του. Έτσι εξασφάλισε την πρόκριση για τα προημιτελικά του σπουδαίου Grand Slam στο Παρίσι.

Στο πρώτο σετ ο Ιταλός τενίστας έκανε break στο τέταρτο game κι ο Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να το «σβήσει». Αποτέλεσμα ήταν να γίνει το 1-0 για τον Αρνάλντι με 6-3. Στο δεύτερο σετ τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά για τον Έλληνα. Έχοντας κάνει break και πάλι, έφτασε στο 5-4 και μια ανάσα απ’ το δεύτερο σετ, αλλά ο Τσιτσιπάς βρήκε το σθένος να «απαντήσει» την κρίσιμη στιγμή και τελικά να φτάσει στο 1-1, με 7-6!

Το τρίτο σετ άρχισε εξαιρετικά με τον Τσιτσιπά να κάνει break στο πρώτο game. Έχοντας ψυχολογία και ρυθμό στον αγώνα του, ο Έλληνας έκανε νέο break στο πέμπτο game για το 4-1! Φτάνοντας στο 6-2 και την ανατροπή με 2-1 στα σετ. Το τέταρτο σετ άρχισε με τον Στέφανο να κάνει… περίπατο παίρνοντας τα τέσσερα πρώτα games και ουσιαστικά να «καθαρίζει» την κατάκτησή του και μαζί το παιχνίδι!

Τελικά με 6-2 πήρε εύκολα το τέταρτο σετ κι έτσι ήρθε η νίκη-πρόκριση με 3-1 σετ, για τον Τσιτσιπά που έδειξε την ανωτερότητά του την κρίσιμη στιγμή στον αγώνα. Επικρατώντας σε 3 ώρες και 11 λεπτά.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή