Roland Garros: Πρόκριση στους «8» και... Ολυμπιακοί Αγώνες για τα αδέρφια Τσιτσιπά

Roland Garros: Ο Πέτρος κι ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκαν στους «8» και παράλληλα πήραν το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Intime News

Ιστορική πρόκριση για τα αδέρφια Τσιτσιπά, οι οποίοι πέρασαν στα προημιτελικά του μικτού ανδρών στο Roland Garros.

Οι Έλληνες τενίστες επικράτησαν 2-0 σετ (7-6(2), 6-2) των Γάλλων, Μανουέλ Γκινάρ και Γκρέγκορ Ζακ. Πέρα από το εισιτήριο για τους «8» του Grand Slam του Παρισιού, εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους και στο Ολυμπιακό Τουρνουά, το οποίο θα γίνει το καλοκαίρι στα γήπεδα του Roland Garros.

Το ελληνικό δίδυμο είχε 82% πίσω από το πρώτο σερβίς (28/34) και 61% πίσω από το δεύτερο (14/23). Επίσης, εκμεταλλεύτηκε τα 3/4 break points που τους παρουσιάστηκαν. Στα προημιτελικά, θα αντιμετωπίσουν το δυνατό δίδυμο των Μαρσέλο Αρέβαλο και Μάτε Σάβιτς.

Στα πρώτο σετ τα αδέρφια Τσιτσιπά έκαναν τα εύκολα δύσκολα, καθώς προηγήθηκαν με 3-0, αλλά είδαν τους αντιπάλους τους να επιστρέφουν (4-4) και τελικά το… 1-0 κρίθηκε στο tie break. Εκεί, μετέτρεψαν το 1-2 σε 7-2, κάνοντας το πρώτο βήμα για τη νίκη. Στο δεύτερο σετ, το γαλλικό δίδυμο προηγήθηκε 2-1, αλλά στη συνέχεια οι δύο Έλληνες κυριάρχησαν και πήραν τα επόμενα πέντε games, κάνοντας 2 breaks.

Σχετικές ειδήσεις