Δεν… παίζεται ο Τεντόγλου: «Είναι… κατάρα που έκανα δύο φορές 8.65μ.»

Ποτέ δεν ικανοποιείται ο Μίλτος Τεντόγλου και το έδειξε στις δηλώσεις του μετά το θρίαμβο και το χρυσό μετάλλιο της Ρώμης – Αισιόδοξος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Πήρε το χρυσό, έκανε ρεκόρ αγώνων, ατομικό ρεκόρ με δύο άλματα στα 8.65μ. Αυτό ήταν… κατάρα για τον Μίλτο Τεντόγλου. Ο ίδιος ο Έλληνας αθλητής το είπε στις δηλώσεις του μετά το σπουδαίο αγώνα του Ολίμπικο. Γιατί ήθελε και το Πανελλήνιο ρεκόρ. Όμως παραδέχτηκε πως είναι καλά και έρχονται Ολυμπιακοί Αγώνες.

Οι δηλώσεις του Μίλτου Τεντόγλου:

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη, αλλά είμαι πολύ κουρασμένος. Προσπάθησα να κάνω το πανελλήνιο ρεκόρ. Είναι κατάρα που έκανα δύο φορές 8,65μ.

Ήταν πολύ καλός αγώνας, Βοήθησε το κλίμα και ο διάδρομος. Είμαι πιο καλός στα σκληρά στάδια. Το ταρτάν είναι φανταστικό.

Για πλάκα είναι ο καλύτερος τελικός που έχει γίνει. Είναι κτήνη οι αθλητές. Όλοι τους είναι φανταστικοί. Ο Φουρλάνι είναι τρομερός.

Είναι πολύ μακριά το Παγκόσμιο Ρεκόρ (8.86μ.), αλλά το πλησίασα λίγο παραπάνω. Δεν γίνονται αυτές οι επιδόσεις για πλάκα, είναι ασύλληπτα πράγματα».

Για το εάν θα το πανηγυρίσει περισσότερα από τα άλλα δύο χρυσά που έχει στον ευρωπαϊκό ανοικτό στίβο: «Θα το ευχαριστηθώ πιο πολύ από τα άλλα μετάλλια».

Για τον στόχο του στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Στους Ολυμπιακούς Αγώνες θέλω να υπερασπιστώ τον τίτλο μου και πιστεύω σε έναν αγώνα καλύτερο από αυτόν. Θα είμαι καλά στο Παρίσι, γιατί πάει καλά όλη η χρονιά φέτος».