Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: «Ασημένια» η εθνική στο ακροβατικό

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Τη δεύτερη θέση στον τελικό του Ακροβατικού στη διοργάνωση του Βελιγραδίου κατέκτησε η εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: «Ασημένια» η εθνική στο ακροβατικό
koe.org.gr
1'

Η Εθνική Ελλάδας επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία, μια και εξασφάλισε ένα ακόμα μετάλλιο, σ’ έναν τελικό όπου ξεκίνησε με καθυστέρηση λόγω βροχόπτωσης, αλλά και με τη συμμετοχή μόλις τριών εθνικών ομάδων.

Η ελληνική ομάδα αποτελούμενη από τις Μαρία Αλζιγκούζη-Κομηνέα, Θάλεια Δαμπάλη, Αθηνά Καμαρινοπούλου, Ζωή Καράγγελου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Άρτεμη Κουτράκη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη και Βασιλική Θάνου κατέκτησε τη δεύτερη θέση συγκεντρώνοντας 191.8100 βαθμούς.

Στην πρώτη θέση τερμάτισε η Γερμανία με 192.7166 βαθμούς, ενώ κατετάγη η Ιταλία με 159.2966 βαθμούς. Το απόγευμα της Παρασκευής (14/06) η εθνική ομάδα μετέχει στον τελικό του ελεύθερου ομαδικού με τη συμμετοχή μόλις τεσσάρων εθνικών και η Ελλάδα είναι φαβορί για την πρώτη θέση.

Νωρίτερα, στις 11:30 η Ευαγγελία Πλατανιώτη και Σοφία Μαλκογεώργου θα αγωνιστούν απ’ ευθείας στον τελικό του τεχνικού προγράμματος και έχουν πολλές προσδοκίες για ένα μετάλλιο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή