Μαρία Σάκκαρη: Νέος πρόωρος αποκλεισμός - Ήττα από Νιμάιερ στο Μπαντ Χόμπουργκ

Μαρία Σάκκαρη: Τον τρίτο συνεχόμενο αποκλεισμό σε πρεμιέρα τουρνουά γνώρισε η Ελληνίδα αθλήτρια, μια και ηττήθηκε 2-1 σετ από την Γιούλε Νιμάιερ.
Μαρία Σάκκαρη
Τρίτος συνεχόμενος αποκλεισμός για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια
EPA/MOHAMMED BADRA, ΑΜΠΕ
2'

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν το Νο1 του κυρίως ταμπλό στο Μπαντ Χόμπουργκ της Γερμανίας, αλλά στην πρεμιέρα της, για τον α’ γύρο, ηττήθηκε 6-2, 2-6, 6(4)-7, έπειτα από 2 ώρες και 34 λεπτά και αποκλείστηκε από το τουρνουά που έγκειται στην κατηγορία WTA 500.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα, έκανε break για το 2-0 στο πρώτο σετ και το δεύτερο ήρθε στο 5-2, με αποτέλεσμα να κάνει το 1-0 αφού κράτησε το σερβίς της. Ωστόσο, στο δεύτερο, η Γερμανία έκανε break για το 3-1 και το δεύτερο στο 5-2, κρατώντας το σερβίς της για το 6-2 και το 1-1 στα σετ.

Στο τρίτο σετ, οι δύο τενίστριες κράτησαν το σερβίς τους μέχρι το πέμπτο game, όπου η Νιμάιερ έκανε το break και προηγήθηκε 4-2. Ακολούθησαν τρία ακόμα break και η Μαρία Σάκκαρη μείωσε 5-4, ενώ ισοφάρισε στην συνέχεια. Η Νιμάιερ πήρε το προβάδισμα 6-5, η Ελληνίδα ισοφάρισε και το ματς οδηγήθηκε στο tie break. Εκεί, η Γερμανία αποδείχθηκε πιο συγκεντρωμένη και πήρε τη νίκη.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή