Wimbledon: Προκρίθηκε στον τρίτο γύρο η Μαρία Σάκκαρη

Η Αράντσα Ρους δεν αποδείχθηκε υψηλό εμπόδιο για την Μαρία Σάκκαρη, με την Ελληνίδα τενίστρια να προκρίνεται με 2-0 σετ – Επόμενη αντίπαλος η Έμα Ραντουκάνου.

Wimbledon: Προκρίθηκε στον τρίτο γύρο η Μαρία Σάκκαρη
epa11449605 Maria Sakkari of Greece eyes the ball during her Women's 1st round match against McCartney Kessler of the USA at the Wimbledon Championships, Wimbledon, Britain, 01 July 2024. EPA/NEIL HALL EDITORIAL USE ONLY EDITORIAL USE ONLY
1'

Χωρίς να πτοηθεί από τις καιρικές συνθήκες, η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε 2-0 σετ της Αράντσα Ρους και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Wimbledon. Ο αγώνας καθυστέρησε λόγω ισχυρής βροχόπτωσης, ενώ υπήρξε και προσωρινή διακοπή για τον ίδιο λόγο.

Η Ελληνίδα τενίστρια απέδειξε κόντρα στην Ολλανδή πως είναι σε καλή κατάσταση. Έχοντας βλέψεις για να προχωρήσει στο Grand Slam της Αγγλίας. Αυτή μάλιστα ήταν η 6η νίκη σε ισάριθμα ματς με αντίπαλο τη Ρους. Το πρώτο σετ κατακτήθηκε με 7-5, ενώ το δεύτερο ήρθε πιο εύκολα με 6-3.

Επόμενη αντίπαλος για την 28χρονη πρωταθλήτριά της, η Έμα Ραντουκάνου. Πλέον το δέλεαρ είναι μεγάλο για την Σάκκαρη, καθώς αν νικήσει για πρώτη φορά θα περάσει στα προημιτελικά.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή