Wimbledon: Προκρίθηκε και ξέσπασε σε κλάματα η Πάουλα Μπαντόσα

Wimbledon: Δεν άντεξε τα συναισθήματα η Πάουλα Μπαντόσα μετά τη νίκη της επί της Ντάρια Κασάκτινα και έκλαψε με λυγμούς.
Wimbledon: Προκρίθηκε και ξέσπασε σε κλάματα η Πάουλα Μπαντόσα
1'

Εδώ και πολύ καιρό ταλαιπωρήθηκε από σοβαρούς τραυματισμούς, χάνοντας αρκετές διοργανώσεις. Η καριέρα της Πάουλα Μπαντόσα έμοιαζε να μένει στάσιμη λόγω της ατυχίας αυτής. Η Ισπανίδα σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά, τράβηξε πολλά και αυτό το έδειξε μετά το τέλος της αναμέτρησής της με Ντάρια Κασάκτινα στο Wimbledon.

Η πρόκριση της Μπαντόσα με 3-0 σετ, ακολουθήθηκε από κλάματα με λυγμούς. Ξέσπασμα συναισθήματος για την 26χρονη τενίστρια, που συγκίνησε τους πάντες στο αγγλικό Grand Slam.

Παρά 8 λεπτά χρειάστηκε τρεις ώρες η τενίστρια απ’ την Ιβηρική για το τελικό 3-0 και την πρόκριση στις «16» καλύτερες του Wimbledon. Επόμενη αντίπαλός της θα είναι η νικήτρια του Νταγιάνα Γιαστρέμσκα-Ντόνα Βέκιτς. Σε περίπτωση που βρεθεί στον προημιτελικό, υπάρχει ενδεχόμενο να βρεθεί στο δρόμο της Μαρίας Σάκκαρη.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης και την αποχώρηση της Μπαντόσα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς την περίμενε και την πήρε αγκαλιά για να τη συγχαρεί για την μεγάλη της επιτυχία.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή