Wimbledon: Εύκολος αποκλεισμός για τη Μαρία Σάκκαρη

Wimbledon: Η Έμα Ραντουκάνου αποδείχθηκε υψηλό εμπόδιο για τη Μαρία Σάκκαρη, αφήνοντας την Ελληνίδα τενίστρια εκτός φάσης των «16».
Wimbledon: Εύκολος αποκλεισμός για τη Μαρία Σάκκαρη
epa11449596 Maria Sakkari of Greece hits a forehand during her Women's 1st round match against McCartney Kessler of the USA at the Wimbledon Championships, Wimbledon, Britain, 01 July 2024. EPA/NEIL HALL EDITORIAL USE ONLY EDITORIAL USE ONLY
1'

Τέλος το Wimbledon για τη Μαρία Σάκκαρη, η οποία δεν τα κατάφερε απέναντι στην Έμα Ραντουκάνου. Η Ελληνίδα τενίστρια γνώρισε την ήττα με 2-0 σετ και έτσι αποχαιρετά το αγγλικό Grand Slam πριν τη φάση των «16».

Η 21χρονη Βρετανίδα πήρε το πρώτο σετ με 6-2 και το δεύτερο με 6-3 για να «καθαρίσει» το ματς και τη νίκη. Επόμενη αντίπαλός της στους «16» είναι η Νεοζηλανδή, Σαν Λουλού.

Τα λάθη ήταν το βασικό πρόβλημα για την Ελληνίδα, καθώς ειδικά στο πρώτο σετ έκανε 17. Στο δεύτερο σετ η Σάκκαρη έδειξε πιο αξιόμαχη, αλλά δέχτηκε break στο τρίτο game και κάπου εκεί ουσιαστικά τελείωσαν όλα, καθώς και στο ένατο game έγινε break απ’ τη νεαρή για να πάρει το ματς.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή