Συγκίνησε ο Τζόκοβιτς στο Γουίμπλεντον: «Ευγνώμων που είμαι πατέρας αυτών των δυο αγγέλων»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε μετά την ήττα του στον τελικό του Wimbledon από τον Κάρλος Αλκαράθ για τη σύζυγό του και τα δυο παιδιά τους.

Συγκίνησε ο Τζόκοβιτς στο Γουίμπλεντον: «Ευγνώμων που είμαι πατέρας αυτών των δυο αγγέλων»
2'

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση στον Κάρλος Αλκαράθ και ηττήθηκε 3-0 σετ στον τελικό του Γουίμπλεντον, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να κατακτήσει το 25ο Grand Slam της καριέρας του και 8ο στο σπουδαίο τουρνουά της Αγγλίας.

Ο Σέρβος, στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα, αποθέωσε τον Ισπανό αντίπαλό του και αναφέρθηκε στη σύζυγό του Γιέλενα και τα παιδιά του, την Τάρα και τον Στέφαν.

«Πολύ καυτός σήμερα», είπε για τον Αλκαράθ και πρόσθεσε: «Δεν ήταν το αποτέλεσμα που ήθελα, ειδικά τα δύο πρώτα σετ δεν ήταν καλά, αλλά έπαιξε ολοκληρωμένο τένις, τα είχε όλα. Προσπάθησα να το πιέσω, έσωσα τα ματς πόιντς και παρέτεινα το παιχνίδι, αλλά άξιζε τη νίκη, συγχαρητήρια, έπαιξε απίθανο τένις».

Στην ομάδα του Ισπανού είπε: «Κάνατε τρομερή δουλειά, είναι one man show, αλλά υπάρχει και η ομάδα πίσω. Έχει κάνει πολλά για την ηλικία του και θα δούμε σίγουρα περισσότερα».

Ο Τζόκοβιτς έφτασε στον τελικό περίπου 40 μέρες μετά το χειρουργείο στο γόνατο και αυτό πρέπει να είναι κάτι που να τον κάνει να χαμογελάει. «Είμαι περήφανος, πρέπει να είμαι. Υπάρχει απογοήτευση τώρα, αλλά όταν σκεφτώ τι έγινε τις τελευταίες εβδομάδες, τι πέρασα, θα πρέπει να πω ότι είμαι ικανοποιημένος, είναι τουρνουά όνειρο για μένα. Είναι τόσο σουρεαλιστικό το να είσαι εδώ, όποτε πατάω το πόδι μου είναι σαν πρώτη φορά. Ζω το παιδικό μου όνειρο».

Αφού κοίταξε στη συνέχεια τη σύζυγό του, Γιέλενα της είπε: «Σε αγαπώ, σ' ευχαριστώ που με υποστηρίζεις, σε ευχαριστώ που είσαι εδώ» και μίλησε για τα παιδιά του: «Όταν τα κοιτάω, είμαι τόσο ευγνώμων που είμαι πατέρας δύο αγγέλων, που μάλιστα αγαπούν το τένις. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να είμαι προπονητής του γιου μου, αλλά θα είμαι δίπλα του αν θέλει να το κυνηγήσει».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή