Τένις: Προκρίθηκε στον ημιτελικό του Gstaad ο Τσιτσιπάς

Τένις: Με 2-0 σετ επικράτησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς επί του Φάμπιο Φονίνι και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Ελβετικού τουρνουά.

Τένις: Προκρίθηκε στον ημιτελικό του Gstaad ο Τσιτσιπάς
epa11457845 Stefanos Tsitsipas of Greece celebrates a point against Emil Ruusuvuori of Finland (unseen) during their Men's 2nd round match at the Wimbledon Championships, Wimbledon, Britain, 04 July 2024. EPA/TOLGA AKMEN EDITORIAL USE ONLY
1'

Στα ημιτελικά του Gstaad Open προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, επικράτησε 2-0 σετ του Φάμπιο Φονίνι Νο.80 στον κόσμο. Και τα δύο σετ τα πήρε με 6-4. Έτσι, μετά τον αποκλεισμό στο διπλό συνεχίζει στο τουρνουά, στοχεύοντας στην κορυφή.

Στο πρώτο σετ ο Τσιτσιπάς άρχισε εξαιρετικά, αλλά ο Ιταλός «απάντησε» με 3-0 και έφερε το παιχνίδι στην ισορροπία. Στο 10ο game ο Έλληνας τενίστας έκανε break για να φτάσει τελικά στο 6-4.

Στο δεύτερο σετ ήρθε το break στο 4ο game και κρατώντας το δικό του σερβίς ο Τσιτσιπάς έφτασε στο 6-4 για το 2-0 και τη νίκη. Επόμενος αντίπαλος θα είναι ο νικητής του Ματέο Μπερετίνι-Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή