Ολυμπιακοί Αγώνες: «Πέταξαν» μαζί για Παρίσι Μίλτος Τεντόγλου και Λευτέρης Πετρούνιας

Ολυμπιακοί Αγώνες: Με προορισμό το Παρίσι αναχώρησαν οι Μίλτος Τεντόγλου και Λευτέρης Πετρούνιας, μαζί και με άλλα μέλη της ελληνικής αποστολής.
Για το Παρίσι αναχώρησαν οι πρώτοι Έλληνες αθλητές
Facebook / Hellenic Olymic Committee

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι έχει ξεκινήσει. Σε λίγες ημέρες, το μεγαλύτερο και σπουδαιότερο ραντεβού του παγκόσμιου αθλητισμού θα φιλοξενηθεί στην γαλλική πρωτεύουσα και όπως είναι εύκολα αντιληπτό, τα μέλη της ελληνικής αποστολής έχουν αρχίσει το ταξίδι τους.

Μάλιστα, το Σάββατο (20/07) αναχώρησαν από την Αθήνα οι έξι πρώτοι αθλητές από την 14μελή αποστολή του στίβου που θα λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Συγκεκριμένα, στο αεροπλάνο επιβιβάστηκαν οι Μίλτος Τεντόγλου, Παναγιώτη Δόση, Χρήστος Φραντζεσκάκης, Μιχάλης Αναστασάκης, Σταματία Σκαρβέλη και Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, μαζί με τους προπονητές τους και τον τεχνικό διευθυντή του ΣΕΓΑΣ, Χρήστο Μελέτογλου.

Παράλληλα, στο ίδιο αεροπλάνο βρέθηκε και ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο «άρχοντας των κρίκων» αναχώρησε για το Παρίσι και συναντήθηκε με τον Μίλτο Τεντόγλου και δεν έχασε την… ευκαιρία να βγάλει μια φωτογραφία μαζί του.

Άλλωστε, οι δύο πρωταθλητές πηγαίνουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην «Πόλη του Φωτός» με στόχο ένα ακόμα μετάλλιο, έχοντας στοχεύσει, αμφότεροι, το χρυσό και μία ακόμα μεγάλη διάκριση.

Σχετικές ειδήσεις