Ο μεγαλύτερος αλαζόνας σπρίντερ - Ήταν 1ος μείωσε ταχύτητα και τερμάτισε 5ος!

Την αλαζονεία του, με τον χειρότερο τρόπο, πλήρωσε ο 16χρονος Βρετανός σπρίντερ Τζέικ Όντεϊ Τζόρνταν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου U18 που διεξάγεται στην Σλοβακία.
Ο 16χρονος πλήρωσε την αλαζονεία του
Print Screen

Ο 16χρονος αθλητής ήταν το μεγάλο φαβορί στη δεύτερη σειρά των 200μ. μια και ήταν ο κάτοχος του ρεκόρ με χρόνο 20.55 δευτερόλεπτα. Ωστόσο, επέδειξε τεράστια αλαζονεία, με αποτέλεσμα να χάσει από τα… χέρια του μία βέβαιη νίκη, αφού τερμάτισε 5ος στην σειρά του.

Συγκεκριμένα, ο Τζέικ Όντεϊ Τζόρνταν ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και έπειτα από τα πρώτα μέτρα είχε πάρει σημαντική διαφορά από τους υπόλοιπους σπρίντερ. Όμως, περίπου 70 μέτρα από τον τερματισμό, αποφάσισε να μειώσει ταχύτητα, καθώς ήταν σίγουρος για τη νίκη του. Όμως, τερμάτισε μόλις 5ος!

Μάλιστα, μετά την κούρσα, ο 16χρονος αθλητής αναγνώρισε το λάθος του. «Όλα είναι μία χαρά. Εννοώ ότι δεν φταίει κανείς άλλος παρά μόνο εγώ. Είναι δική μου η ευθύνη και λυπάμαι για τον εαυτό μου. Έφτασα μόλις, είναι ο πρώτος μου αγώνας και τώρα θα προσπαθήσω να συνέλθω από αυτό. Δεν πόνεσα ή κάτι τέτοιο», ήταν τα λόγια του.

Σχετικές ειδήσεις