Ολυμπιακοί Αγώνες: Απίστευτη γελοιότητα – Ακύρωσαν το γκολ της Αργεντινής δύο ώρες μετά το ματς!

Ολυμπιακοί Αγώνες: Απίθανα πράγματα στο Μαρόκο-Αργεντινή με τους Αφρικανούς τελικά να νικούν 2-1 καθώς ακυρώθηκε το γκολ της «αλμπισελέστε» με δύο ώρες καθυστέρηση.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Απίστευτη γελοιότητα – Ακύρωσαν το γκολ της Αργεντινής δύο ώρες μετά το ματς!
1'

Αν η καλή μέρα φαίνεται απ’ το πρωί, τότε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά. Στο Σεντ Ετιέν όπου άρχισε το μεγάλο ραντεβού του αθλητισμού με το ποδοσφαιρικό τουρνουά, διεξήχθη το ματς Μαρόκο-Αργεντινή. Οι δύο ομάδες μετά από επεισοδιακό ματς έτσι κι αλλιώς, είχαν την εντύπωση πως ήρθαν ισόπαλες 2-2. Κάτι τέτοιο όμως δεν ίσχυσε με δύο ώρες καθυστέρηση!

Το παιχνίδι μετά το γκολ της Αργεντινής σημαδεύτηκε από επεισόδια. Διακόπηκε και οι διοργανωτές ενημέρωσαν πως ολοκληρώθηκε με το ισόπαλο 2-2. Όμως, μετά από δύο ώρες αποφάσισαν να… συνεχιστεί για τρία λεπτά ακόμη. Κι όχι με το σκορ στο 2-2.

Ο διαιτητής είδε τη φάση στο VAR και ακύρωσε το γκολ των Αργεντινών. Έτσι το ματς συνεχίστηκε για τρία λεπτά μετά από δύο ώρες που οι πάντες νόμιζαν πως έληξε και με το σκορ υπέρ των Αφρικανών. Οι οποίοι και νίκησαν τελικά 2-1.

Το φιάσκο για τη διοργάνωση είναι μεγάλο, καθώς πρόκειται για καταστάσεις που δε συναντά κανείς ούτε σε μικρές ποδοσφαιρικές κατηγορίες υπανάπτυκτων χωρών.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή