Ολυμπιακοί Αγώνες: Η αναγνώριση του Κέβιν Ντουράντ στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τον «Greek Freak» και τον Νίκολα Γιόκιτς θεωρεί κορυφαίους σταρ εκτός των Αμερικανών ο Κέβιν Ντουράντ.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η αναγνώριση του Κέβιν Ντουράντ στον Γιάννη Αντετοκούνμπο
1'

Συνέντευξη Τύπου παρέθεσε η Team Usa, λίγο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων. Στην πόλη της Λιλ, Κέβιν Ντουράντ και Στεφ Κάρι απάντησαν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το μπασκετικό τουρνουά και όχι μόνο. Κάποια στιγμή μάλιστα, ρωτήθηκαν για το ποιον θεωρούν μεγαλύτερο αστέρι, εξαιρουμένων των παικτών της ομάδας των ΗΠΑ.

Ο σούπερ σταρ των Σανς, χωρίς να διστάσει ανέφερε πρώτα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και συμπλήρωσε τον Νίκολα Γιόκιτς. Με την συζήτηση των δύο αστεριών να καταλήγει στο συμπέρασμα πως το άθλημα έχει παγκοσμιοποιηθεί και γι’ αυτό είναι πολλά τα αστέρια από χώρες εκτός της Αμερικής.

«Ο Γιάννης. Ίσως ο Γιάννης, ίσως ο Γιόκιτς. Το παιχνίδι μας είναι παγκόσμιο πλέον, οπότε όλοι αυτοί οι παίκτες είναι σταρ με τον δικό τους τρόπο», ανέφερε ο Ντουράντ, με τον Κάρι να συνεχίζει:

«Είδες αυτό το άρθρο που έλεγε ότι η Dream Team στην Βαρκελώνη έπαιξε κόντρα σε 9 NBAερς; Τώρα εμείς παίζουμε κόντρα σε πάνω από 60».

Ο Ντουράντ συμπλήρωσε: «Ναι, εμείς θα αντιμετωπίσουμε 64-65 NBAερς. Είναι οι καλύτεροι των καλύτερων σε όλον τον κόσμο».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή