Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αυτοκίνητο έκλεινε την Εθνική πόλο των ανδρών και το σήκωσαν με τα χέρια!

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Σε στενό δρομάκι το πούλμαν της Εθνικής πόλο δεν μπορούσε να περάσει λόγω σταθμευμένου οχήματος και οι Έλληνες αθλητές… έδωσαν τη λύση.

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών κόντρα στη Ρουμανία, αρχίζει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Όμως οι υποχρεώσεις δεν είναι μόνο αγωνιστικές όπως αποδεικνύεται στο Παρίσι. Οι Έλληνες αθλητές και γενικά τα μέλη της ομάδας, χρειάστηκε να γίνουν και… αρσιβαρίστες. Προκειμένου να μπορέσουν να περάσουν από ένα στενό δρομάκι.

Το πουλμανάκι που μετέφερε την Εθνική ομάδα, μπλόκαρε στο συγκεκριμένο δρομάκι λόγω ενός σταθμευμένου οχήματος. Λύση δεν δινόταν και οι τα μέλη της αποστολής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, πήραν την κατάσταση στα χέρια τους… Κυριολεκτικά!

Συγκεκριμένα προσπάθησαν και κατάφεραν τελικά να μετακινήσουν όσα εκατοστά χρειαζόταν το όχημα και να χωρέσει να περάσει το πουλμανάκι της αποστολής. Οι Γάλλοι εθελοντές αντί να δώσουν κάποια λύση, προσπαθούσαν να εμψυχώσουν τους πολίστες μας στην προσπάθειά τους να σηκώσουν το αυτοκίνητο!