Μυθικό ματς στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 - Ο Τζόκοβιτς θρίαμβευσε στην τιτανομαχία με τον Ναδάλ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε 2-0 σετ (6-1, 6-4) του Ράφα Ναδάλ σε μια απολαυστική αναμέτρηση και πήρε την πρόκριση για τον τρίτο γύρο του τουρνουά.

Μυθικό ματς στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 - Ο Τζόκοβιτς θρίαμβευσε στην τιτανομαχία με τον Ναδάλ
EPA/FRANCK ROBICHON
1'

Έναν από τους καλύτερους αγώνες στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων απολαύσαν οι λάτρεις του τένις το μεσημέρι της Δευτέρας (29/7).

Η αναμέτρηση είχε χαρακτηριστεί ως «τιτανομαχία» λόγω των δύο κορυφαίων ονομάτων. Νόβακ Τζόκοβιτς εναντίον Ράφαελ Ναδάλ!

Και παρότι ο Ισπανός σπεσιαλίστας βρίσκεται στη δύση της καριέρας του, πρόσφερε μαζί με τον Σέρβο (Νο1 του ταμπλό) μια απολαυστική μονομαχία.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν αυτός που αναμενόμενα έφτασε στη νίκη με 2-0 σετ (6-1, 6-4) και την πρόκριση στους «16» του Ολυμπιακού τουρνουά.

Μετά τη σαρωτική εμφάνιση του Σέρβου στο πρώτο σετ, όπου επικράτησε με 6-1 και το αρχικό 4-0 στο δεύτερο σετ, ο Ράφα Ναδάλ αντέδρασε κι έδειξε γιατί υπήρξε για πολλά χρόνια ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου.

Με τρομερό τένις ισοφάρισε σε 4-4, με αποκορύφωμα τον καλύτερο πόντο του τουρνουά, με μια καταπληκτική άμυνα σε smash του Τζόκοβιτς.

Ο Σέρβος, ωστόσο, ήταν ανώτερος και το απέδειξε πολύ γρήγορα. Απάντησε με break στο σερβίς του Ισπανού και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του για να κάνει το 6-4 και να πάρει τη νίκη με 2-0 σετ.

Μαζί και την πρόκριση για τον τρίτο γύρου του τουρνουά στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
16:57ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στο Κορωπί