«Σκάνδαλο και αμαρτία»: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων

Αθλητικές εφημερίδες: Διαβάστε τι γράφει ο Τύπος της Τρίτης (30/07).

Δώρα Γκουντούρα
INTIME SPORTS
1'

Ο άδικος αποκλεισμός της Δώρας Γκουντούρα με φωνές στον προημιτελικό της σπάθης ήταν ένα από τα βασικά θέματα της χθεσινής ημέρας.

«Επίδειξη ήθους της πρωταθλήτριας ξιφασκίας», μετά την ήττα με δύο (τουλάχιστον) αμφισβητούμενα χτυπήματα της Γαλλίδας, Μανόν Απιτί – Μπρουνέ.

«Κρίμα» και για τον Απόστολο Χρήστου, ο οποίος «για δύο εκατοστά του δευτερολέπτου έχασε το χάλκινο στα 100μ. ύπτιο». Στους «16» στο μονό ανδρών και γυναικών, αντίστοιχα, πέρασαν οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη.

«Βόμβες» στον Ολυμπιακό, όπου «με αφορμή τα 57α γενέθλια του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενεργοποιεί τη μια βόμβα πίσω απ’ την άλλη, «απογειώνοντας» Μεντιλίμπαρ και κόσμο!». Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν τη «νορβηγική «σαΐτα», Κρίστοφερ Βέλντε», ο οποίος «υπέγραψε συμβόλαιο και δεν κρατιέται…», ενώ «υπέγραψε και ο Γιάρεμτσουκ».

«Ούτε το… ένα του πόδι»: «Η ΑΕΚ δεν εκβιάζεται από κανέναν και ο Μάριος Ηλιόπουλος το έχει ξεκαθαρίσει προς πάσα κατεύθυνση», στο θέμα του Πινέδα. Όπως υπογραμμίζεται: «Δεν πρόκειται να υποκύψει η «Ένωση» στις προσβλητικές πιέσεις του μάνατζερ του Πινέδα για πώληση με προσφορά της πλάκας».

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή