AEK: Ο Κώστας Κοκκινάκης έγινε προπονητής στους «κιτρινόμαυρους»

ΑΕΚ: Ο Κώστας Κοκκινάκης κρέμασε το σκουφάκι του κι ανέλαβε χρέη προπονητή στην ανδρική ομάδα πόλο της «Ένωσης».
AEK.GR

Ο 48χρονος πολίστας, ο οποίος την τελευταία διετία αγωνίστηκε με την ΑΕΚ, αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του.

Ο Κοκκινάκης ανοίγει αμέσως την επόμενη σελίδα, καθώς αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της «Ένωσης». Στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν ήταν βοηθός του Κωνσταντίνου Δάνδολου, ωστόσο τη νέα αγωνιστική περίοδο θα κάνει το ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής. Στην πορεία του ως αθλητής του πόλο κατέκτησε ένα πρωτάθλημα, δύο κύπελλα, ενώ είχε και δύο συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι πρώτος προπονητής της Ανδρικής Ομάδας Πόλο του Συλλόγου αναλαμβάνει ο Κώστας Κοκκινάκης.

Ο εκ των κορυφαίων αθλητών υδατοσφαίρισης που γέννησε η χώρα μας, που έχει κατακτήσει 1 Πρωτάθλημα και 2 Κύπελλα Ελλάδας, και με 2 συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, κρεμάει το σκουφάκι του και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της «Ένωσης». Την τελευταία διετία τίμησε τα χρώματα της ΑΕΚ ως αθλητής της, αλλά και ως υπεύθυνος στα τμήματα υποδομής του «Δικεφάλου», ενώ ήταν δίπλα στον Κωνσταντίνο Δάνδολο ως βοηθός στο δεύτερο μισό της περσινής αγωνιστικής περιόδου».

Ο Κώστας Κοκκινάκης δήλωσε στο “aek.gr“: «Αισθάνομαι χαρούμενος που μου δίνει την ευκαιρία η ΑΕΚ, να αναλάβω προπονητής της ανδρικής ομάδας στο άθλημα που υπηρετούσα τόσα χρόνια ως αθλητής. Πέρσι, από τα μέσα της χρονιάς, είχα τον διπλό ρόλο του παίκτη – προπονητή μαζί με τον Κωνσταντίνο Δάνδολο. Θα είναι μία δύσκολη χρονιά, γιατί για διάφορους λόγους, καθυστέρησε ο σχεδιασμός της ομάδας, αλλά ευελπιστώ ότι θα τα καταφέρουμε. Θέλουμε να είναι κοντά μας ο κόσμος και να χτιστεί μία ομάδα τα επόμενα χρόνια, αντάξια του ιστορικού Σωματείου της ΑΕΚ. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση της ΑΕΚ που με εμπιστεύτηκε».

Σχετικές ειδήσεις