Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οδυνηρός αποκλεισμός για τη Μαρία Σάκκαρη σε «τρελό» ματς

Η Μαρία Σάκκαρη έχασε τεράστια ευκαιρία για την πρόκριση στα προημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά και τη διεκδίκηση ενός μεταλλίου, γνωρίζοντας ήττα με ανατροπή από την Μάρτα Κόστιουκ.
© Dimitris Papamitsos

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρα δεν μπόρεσε να κρατήσει τη ψυχραιμία της σε ένα «τρελό» παιχνίδι με περισσότερα breaks από holds στο σερβίς και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά.

Η Μαρία Σάκκαρη αν και προηγήθηκε με 1-0 στα σετ, εν τέλει ηττήθηκε με 2-1 (6-4, 6-7, 4-6) από την Μάρτα Κόστιουκ, η οποία θα αντιμετωπίσει την Ντόνα Βέκιτς στα προημιτελικά!

Η 28χρονη τενίστρια από την Κροατία (No.28) έκανε τη μεγάλη έκπληξη νωρίτερα και απέκλεισε την 20χρονη Κόκο Γκοφ (Νο2 στην παγκόσμια κατάταξη), στην πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες με 7-6(7), 6-2.

Όπως γίνεται αντιληπτό η ευκαιρία που έχασε η Μαρία Σάκκαρη για να διακριθεί και να διεκδικήσει ένα μετάλλιο είναι τεράστια. Είχε το παιχνίδι στα χέρια της μετά το αρχικό 1-0, αλλά λύγισε στο tie break στο δεύτερο σετ και στο τρίτο παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών στα κρίσιμα σημεία.

Πλέον, μετά και τον αποκλεισμό στο μεικτό διπλό με τον Στέφανο Τσιτσιπά, η Ελληνίδα τενίστρια έχει μπροστά της μόνο το διπλό των γυναικών, όπου θα αγωνιστεί σε λίγες ώρες μαζί με την Δέσποινα Παπαμιχαήλ εναντίον των Αμερικανίδων Κόλινς και Κρόσζικ.

Σχετικές ειδήσεις