Συντετριμμένη η Τελτσίδου μετά τον αναπάντεχο αποκλεισμό - «Δεν ξέρω αν έχω τη δύναμη να συνεχίσω»

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Ελισάβετ Τελτσίδου εμφανίστηκε απογοητευμένη από τον πρόωρο αποκλεισμό της στη φάση των «16» του τζούντο.
INTIME SPORTS

Δεν τα κατάφερε η Ελισάβετ Τελτσίδου στους «16» της κατηγορίας -70κ. γυναικών στο Ολυμπιακό τουρνουά τζούντο.

Η 28χρονη ηττήθηκε με Ippon από την βελγίδα Γκαμπριέλα Βίλεμς και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Πρόκειται για μια αναπάντεχη εξέλιξη, μιας και η Τελτσίδου πήγε ως ένα από τα φαβορί για μετάλλιο στο Παρίσι, όντας στο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, ωστόσο ένα λάθος έδωσε την ευκαιρία στην Βίλεμς να την ακινητοποιήσει και να την κερδίσει με Ippon.

Σε δηλώσεις της λίγο μετά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Ελισάβετ Τελτσίδου εμφανίστηκε συντετριμμένη από το αναπάντεχο αποτέλεσμα.

«Έκανα πολύ μεγάλο αγώνα για να έρθω εδώ. Πόσο μάλλον ως νούμερο 2 της κατάταξης. Ήθελα να δείξω στον κόσμο τι κάνω στην προπόνηση τόσο καιρό, την προσπάθειά μου αλλά δεν τα κατάφερα.

Θέλει πολλή ψυχραιμία, ήθελα να τελειώσει ο αγώνας πιο γρήγορα και γι' αυτό μπήκα. Έπρεπε να έχω παραπάνω υπομονή, να περιμένω λίγο και να τελειώσει με τις ποινές. Έπρεπε να παίξω με τακτική δηλαδή» είπε αρχικά.

Σχετικά με το τι μήνυμα θα ήθελε να στείλει στον κόσμο που βρέθηκε στο Παρίσι για να τη στηρίξει, απάντησε: «Ήταν εδώ η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, τους ευχαριστώ για την στήριξη, ξέρω ότι για αυτούς είμαι νικήτρια. Είναι δύσκολο γιατί περιμένεις πολλά χρόνια για αυτή τη στιγμή».

Τέλος, σχετικά με το αν υπάρχει μέλλον, υποστήριξε: «Μέλλον υπάρχει, αλλά δεν ξέρω αν έχω τη δύναμη να συνεχίσω».

Σχετικές ειδήσεις