Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: «Αέρας» ο Τσιτσιπάς στους «8» και «τιτανομαχία» με Τζόκοβιτς

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν καταιγιστικός κόντρα στον Σεμπάστιαν Μπάεζ, επικράτησε με 2-0 σετ (7-5, 6-1) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά. 
INTIME SPORTS

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας με μια εμφάνιση υψηλού επιπέδου έφτασε στη νίκη-πρόκριση και ήταν συνεπής στο ραντεβού του με την ιστορία και τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα προημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεπέρασε το νευρικό του ξεκίνημα στον αγώνα και με αποφασιστικότητα «καθάρισε» στα δύο σετ τον Σεμπάστιαν Μπάεζ (7-5, 6-1), κλείνοντας θέση στην οκτάδα για πρώτη φορά στην καριέρα του!

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος επικράτησε του Ντόμινικ Κέπφερ με 7-5, 6-3 .

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο11) δέχθηκε break μόλις στο πρώτο game και βρέθηκε πίσω με 2-0, αλλά απάντησε άμεσα και στο 4ο game πήρε πίσω το break, ισοφαρίζοντας σε 2-2. Κάποια αβίαστα λάθη έδωσαν ξανά την ευκαιρία στον Μπάεζ να πάρει εκ νέου προβάδισμα με break για το 3-2.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ωστόσο, γύρισε το ματς και με τέσσερα σερί games πήρε το πρώτο σετ με 5-7.

Στο δεύτερο σετ ο Τσιτσιπάς ήταν καταιγιστικός απέναντι στον ανήμπορο να αντιδράσει Αργεντινό, κάνοντας ένα τρομερό 0-5 και φτάνοντας τελικά στη νίκη και την πρόκριση στους «8».

Σχετικές ειδήσεις