Γίγαντας Τσελίδης: «Χαρούμενος που το πήρα για την πατρίδα μας – Ήθελα καλύτερο μετάλλιο»!

Εκπληκτικές δηλώσεις απ’ τον θριαμβευτή Θοδωρή Τσελίδη, ο οποίος δήλωσε πως έκανε πραγματικότητα το όνειρό του με το χάλκινο μετάλλιο στο Παρίσι.

Γίγαντας Τσελίδης: «Χαρούμενος που το πήρα για την πατρίδα μας – Ήθελα καλύτερο μετάλλιο»!
INTIME SPORTS
1'

Χαμογελαστός, συγκινημένος και περήφανος. Ο Θόδωρος Τσελίδης, κατακτητής του χάλκινου μεταλλίου στα -90 κιλά του τζούντο, χάρισε στην Ελλάδα το πρώτο μετάλλιο στο Παρίσι. Ο ίδιος έκανε πραγματικότητα το όνειρό του όπως παραδέχτηκε στις δηλώσεις του αμέσως μετά το θρίαμβο.

Όμως δεν έκρυψε πως ήθελε και κάτι καλύτερο, αλλά και πάλι η χαρά του είναι μεγάλη. Τονίζοντας μάλιστα πως κράτησε το λόγο του να φέρει το μετάλλιο στην Ελλάδα.

Οι δηλώσεις του Τσελίδη:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να κρατήσω το λόγο μου (σ.σ. και να φέρει το πρώτο ελληνικό μετάλλιο). Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα, είναι η πιο χαρούμενη μέρα της ζωής μου. Σκεφτόμουν καλύτερο μετάλλιο, αλλά έγινε αυτό που έγινε και χαίρομαι πολύ!

Είμαι χαρούμενος που πήρα για την πατρίδα μας το πρώτο μετάλλιο. Ο αγώνας με τον Γκριγκοριάν (ο πρώτος του ρεπεσάζ) ήταν σημαντικός, γιατί είναι φίλος μου και έχουμε κάνει μαζί προπόνηση».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή