Δεν το πίστευε ο Χρήστου – «Δεν έχω πάρει χαμπάρι τι έχει γίνει, ανταμείφθηκα»!

Ο εκπληκτικός Απόστολος Χρήστου που είχε φτάσει… μια ανάσα από μετάλλιο στα 100μ. κατέκτησε τελικά το ασημένιο στα 200μ. και δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έκανε!

Δεν το πίστευε ο Χρήστου – «Δεν έχω πάρει χαμπάρι τι έχει γίνει, ανταμείφθηκα»!
INTIME SPORTS
1'

Ο Απόστολος Χρήστου έδειξε πως η ελληνική κολύμβηση εκτοξεύεται! Το «δελφίνι» μας κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 200 μέτρα ύπτιο με εκπληκτική κούρσα. Η μοίρα του έδωσε αυτό που του άξιζε και αυτό που του στέρησε στα 100 μέτρα ύπτιο, όπου για μια… ανάσα δεν πήρε μετάλλιο.

Ο Χρήστου δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έκανε μετά την κούρσα και φάνηκε στις δηλώσεις του:

«Δεν το πιστεύω, δεν έχω πάρει χαμπάρι τι έχει γίνει! Σε λίγες μέρες από την κόλαση πήγα στον παράδεισο», είπε ο ασημένιος Ολυμπιονίκης και συνέχισε:

«Ήξερα ότι έχω δυνατότητες για το μετάλλιο, μπήκα δυνατά από την αρχή, έβλεπα ότι ήμουν μπροστά, στο τέλος έχασα δυνάμεις, αλλά είχα πάρει διαφορά και έτσι κατάφερα να πάρω το μετάλλιο. Τα έπαιξα όλα για όλα και ανταμείφθηκα.

Δεν μπορώ να το πιστέψω, πάντα στο μυαλό μου είχα τα 100 μέτρα, δεν ήταν βασικός στόχος τα 200, βρήκα δυνάμεις για να κολυμπήσω ένα απίστευτο 200άρι. Πλέον είναι το αγαπημένο μου το 200άρι».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή