Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Με επιβλητικό τρόπο στον τελικό του επί κοντώ ο Καραλής! – Πότε θα διεξαχθεί

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Εμμανουήλ Καραλής πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση, προκρίθηκε με άνεση στον τελικό του επί κοντώ και μπορεί να ονειρεύεται μετάλλιο.
EUROKINISSI PHOTOPRESS AGENCY

Φέτος είναι η χρονιά του κι αυτό φάνηκε και στα προκριματικά του αθλήματος στο Παρίσι!

Ο Καραλής πέρασε εύκολα τα 5.75 και πλέον στρέφει την προσοχή του στον αγώνα που θα κρίνει τα μετάλλια. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για το βράδυ της Δευτέρας στις 20:00 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ2.

Ο «Μανόλο» άφησε το 5.40 και μπήκε στο 5.60 που πέρασε με θεαματικό τρόπο, πολύ ψηλά πάνω από τον πήχη. Το ίδιο έπραξε και στα 5.70, αλλά ο αγώνας δεν έληξε γιατί 13 το πέρασαν και ο Μόντο Ντουπλάντις το άφησε.

Ο πήχης, λοιπόν, ανέβηκε στα 5.75, όμως κι εκεί ο Έλληνας αθλητής δεν είχε κανένα πρόβλημα, πέρασε «καθαρά» για να σφραγίσει τη δεύτερη συμμετοχή του σε τελικό Ολυμπιακών Αγώνων. Το 2021 στο Τόκιο ήταν τέταρτος.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι μέσα στο 2024 κατέκτησε αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, χάλκινο στο Παγκόσμιο κλειστού και ανέβασε το πανελλήνιο ρεκόρ από το 5.91 στο 5.93, ενώ για πρώτη φορά έβαλε τον πήχη και στα 6.00.

Ελπίδα όλων είναι να… φυλάει το καλύτερο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024!

Σχετικές ειδήσεις