Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ξέσπασε ο Ντούσκος – «Κάποια πράγματα επηρεάζουν την ψυχολογία μου» (video)

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Στέφανος Ντούσκος ήταν απογοητευμένος μετά τον τελικό του μονού σκιφ και ξέσπασε κατά της Ομοσπονδίας και του προπονητή, Τζιάνι Ποστιλιόνε - «Ένα μεγάλο συγγνώμη στους Έλληνες που δεν τους έκανα περήφανους αυτή τη φορά», υπογράμμισε σε ποστ του στο Instagram.
Glomex

Ο Έλληνας σκιφίστας έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, αλλά δεν κατάφερε να βρεθεί στα μετάλλια.

Ο Ντούσκος έμεινε από δυνάμεις στα τελευταία 500 μέτρα και κατέλαβε την έκτη θέση. Μετά το τέλος του αγώνα σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της ΕΡΤ ξέσπασε κατά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κωπηλασίας και του ομοσπονδιακού τεχνικού, Τζιάνι Ποστιλιόνε.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι: «Κάποια πράγματα που κάνει η ομοσπονδία και ο προπονητής επηρεάζουν και τη δική μου ψυχολογία. Ελπίζω άλλες ομοσπονδίες να μην κάνουν τέτοια λάθη. Έχω κοιμηθεί τρεις ώρες όλο το βράδυ. Είμαι πολύ χάλια. Θέλω να πω συγγνώμη σε όλους τους Έλληνες. Θα μπορούσα να κατακτήσω ένα μετάλλιο αλλά δυστυχώς το σώμα μου με άφησε στα 1500 μέτρα, δεν είχα άλλη ενέργεια»

Μετά από ερώτηση που του έγινε για το γεγονός ότι κοιμήθηκε μόλις τρεις ώρες, απάντησε: «Κάποιες λάθος αποφάσεις του προπονητή με επηρεάσαν. Είμαι πολύ στεναχωρημένος και δυστυχώς δεν μπορούσα να βάλω τη σκέψη μου σε μια σειρά για να μπορέσω να ξεκουραστώ. Χθες το βράδυ προσπάθησα να κοιμηθώ, αλλά δεν μπόρεσα καθόλου να κλείσω το μάτι μου και σήμερα είπα ότι θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για την Ελλάδα».

Το video με όσα δήλωσε ο Στέφανος Ντούσκος

«Ένα μεγάλο συγγνώμη στους Έλληνες»

Λίγη ώρα αργότερα, ο Νούσκος έκανε κι ένα ποστ στο Instragram, μέσω του οποίοι ζήτησε συγγνώμη από τους Έλληνες για την απόδοση του, ενώ τόνισε ότι δεν πρόκειται να τα παρατήσει και θα συνεχίσει να παλεύει. Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Έκτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και σήμερα δυστυχώς δεν κατάφερα να γυρίσω πίσω με ένα μετάλλιο.. Στο τέλος όμως της ημέρας αυτό είναι ο πρωταθλητισμός.

Όποιος είναι στην καλύτερή του μέρα κερδίζει στις λεπτομέρειες και για εμένα δεν ήταν αυτή η μέρα. Αυτό που θέλω να πω είναι ένα μεγάλο συγγνώμη στους Έλληνες που δεν τους έκανα περήφανους αυτή τη φορά, αλλά θα υπάρξει και συνέχεια για εμένα, γιατί ένα πράγμα που έχω μάθει τόσα χρόνια στο κουπί είναι ότι όσο κι αν πονάς όσο κι αν αδικείσαι μην τα παρατάς ποτέ!

Μέσα από μεγάλες δυσκολίες κατάφερα να κερδίσω ένα χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο κι αυτό είναι που μου δίνει δύναμη για την συνέχεια.

Εις το επανιδείν».

Σχετικές ειδήσεις