Ολυμπιακοί Αγώνες: Άδοξο τέλος για τη Φρέιζερ-Πράις, αποσύρθηκε πριν τα ημιτελικά των 100 μέτρων!

Ολυμπιακοί Αγώνες: Χωρίς να υπάρξει εξήγηση η κορυφαία Τζαμαϊκανή σπρίντες δεν συμμετείχε στα ημιτελικά των 100 μέτρων και χάνει την ευκαιρία για 5ο συνεχόμενο χρυσό!
epa10820174 Shelly-Ann Fraser-Pryce of Jamaica competes in a women’s 4x100m relay heat during the World Athletics Championships in the National Athletics Centre in Budapest, Hungary, 25 August 2023. EPA/Szilard Koszticsak HUNGARY OUT

Σοκαρισμένο το στάδιο στο Παρίσι, μετά την γνωστοποίηση πως η Σέλι-Αν Φρέιζερ-Πράις, αποσύρθηκε απ’ τα 100 μέτρα λίγο πριν την ημιτελική σειρά! Η κορυφαία Τζαμαϊκανή σπρίντερ ήταν προγραμματισμένο να τρέξει στη δεύτερη προκριματική σειρά.

Η ανακοίνωση ήρθε να αφήσει τους πάντες με ανοιχτό το στόμα, καθώς μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν δοθεί εξηγήσεις. Η Φρέιζερ-Πράις μετρούσε τέσσερα χρυσά μετάλλια σε ισάριθμους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα διεκδικούσε το πέμπτο. Έχασε όμως την ευκαιρία να κάνει ένα τεράστιο ρεκόρ.

Μένει πλέον να φανεί αν η κάτοχος 8 Ολυμπιακών μεταλλίων αποσύρθηκε ή αν δεν της επέτρεψαν να αγωνιστεί για κάποιο λόγο, με το δεύτερο να είναι και το πιθανότερο σενάριο!