Μίλτος Τεντόγλου: «Με καλό καιρό μπορώ να κάνω ρεκόρ - Εγώ πηδάω οπουδήποτε, ό,τι ώρα και να είναι»

Απολαυστικός, όπως πάντα, ήταν στις δηλώσεις του με τους εκπροσώπους του Τύπου ο Μίλτος Τεντόγλου, μετά την άνετη πρόκρισή του στον τελικο του μηκους.
INTIME SPORTS

Ο Μίλτος Τεντόγλου πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στον προκριματικό του μήκους στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και με το πρώτο του άλμα πήρε την πρόκριση για τον τελικό.

Όπως συνηθίζει, βέβαια, ήταν ανάλογα απολαυστικός και στις δηλώσεις του λίγη ώρα αργότερα στην κάμερα της ΕΡΤ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής «πέταξε» στα 8 μέτρα και 32 εκατοστά και έγινε ο πρώτος που πήρε άνετα το εισιτήριο για τη μάχη του χρυσού μεταλλίου και το ρεκόρ του Καρλ Λιούις.

Μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειας του, ο Τεντόγλου έκανε δηλώσεις στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:

«Ήταν προκριματικός, ήταν εύκολο για εμένα. Δεν έχω προβλήματα στους προκριματικούς, συνήθως. Επίσης έχω έρθει με πολλή αυτοπεποίθηση και πολύ έτοιμος για να κερδίσω. Γι' αυτό και ήμουν έτοιμος και στον προκριματικό. Δεν υπάρχει λόγος να χαραμίζεις προσπάθειες και να παλεύεις χωρίς λόγο. Δεν είχε πολύ καλό καιρό σήμερα, δεν πειράζει. Εγώ πηδάω οπουδήποτε, ό,τι ώρα και να είναι».

Για τον κόσμο στο στάδιο, τόνισε: «Ναι ήταν γεμάτο το στάδιο και ο κόσμος χειροκροτούσε όλα τα παιδιά. Μάλιστα ακούστηκε και μια μεγάλη κραυγή όταν έκανα εγώ το άλμα μου. Θα είναι σίγουρα ωραία και στον τελικό».

Για τον τελικό, είπε: «Ελπίζω να μας κάνει καλό καιρό και να μην έχει κόντρα άνεμο. Εχθές δεν ξέρω αν είδατε το τριπλούν γυναικών, ήταν χάλια. Μακάρι να έχει ήλιο και άπνοια. Για εμένα θα είναι τέλειο αυτό. Μπορεί μέχρι και ρεκόρ να κάνω».

Σχετικές ειδήσεις