Λευτέρης Πετρούνιας: «Χρειάζομαι ένα διάλλειμα, δεν σταματάει τίποτα εδώ»!

Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης των κρίκων θέλει να ξεκουραστεί και να αφιερώσει χρόνο στην οικογένειά του, αλλά επιθυμεί να αγωνιστεί και στο Λος Άντζελες το 2028!

Λευτέρης Πετρούνιας: «Χρειάζομαι ένα διάλλειμα, δεν σταματάει τίποτα εδώ»!
INTIME SPORTS
2'

Τα τρία σερί Ολυμπιακά μετάλλια και η ιστορία που έγραψε ο Λευτέρης Πετρούνιας στους κρίκους, δεν τον… χόρτασαν. Ο κορυφαίος αθλητής μας λίγο μετά το θρίαμβό του στο Παρίσι και με δάκρυα στα μάτια, μίλησε για όσα τράβηξε, για την στήριξη που είχε απ’ την οικογένειά του αλλά και όλη την Ελλάδα.

Όσο για το μέλλον, ο 33χρονος θέλει να κάνει ένα διάλλειμα και να ξεκουραστεί, αλλά θα επανέλθει με το βλέμμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες!

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια:

«Τη βλέπω πρώτη φορά (σ.σ τη Βασιλική Μιλλούση) μετά από 20 ημέρες! Τι να πω! Ήρθα γι' αυτό το πράγμα. Έχω δουλέψει πάρα πολύ τα τελευταία τρία χρόνια. Δεν είμα 20 χρόνων πλέον είμαι 33 και έχω υποχρεώσεις. Με κάνει χαρούμενο που βρίσκομαι στο βάθρο. Στόχευα σε ένα μετάλλιο. Πρωταρχικό ρόλο στο μυαλό μου ήταν το να βρεθώ στα μετάλλια. Εντόπισα κάποια λάθη στο πρόγραμμα, που ήταν 10 εκατοστά και 10 εκατοστά θα μπορούσα να ισοβαθμήσω με τον πρώτο και να πάρω το χρυσό. Είναι άξιοι αντίπαλοι οι Κινέζοι και με κάνουν καλύτερο αθλητή. Αν δεν είχα την οικογένειά μου και την ομάδα μου, όλη την Ελλάδα τίποτα δεν θα ήταν εφικτό. Τεχνικά ήμουν άρτιος. Αλλά σήμερα ήταν η πρώτη προσγείωση που δεν κάνω βήμα. Είναι μία ένδειξη του πόσο πολύ το ήθελα. Το απόλαυσα πολύ αυτό το ταξίδι. Στεναχωριέμαι για τον Σαμίρ που είναι φίλος μου. Όλες οι θέσεις σε έναν τελικό είναι τιμητικές. Είναι θέμα της στιγμής και ποιος έμεινε πιο ψύχραιμος. Είμαστε χαρούμενοι.

Δεν έχω ξαναπροκριθεί με έκτη θέση. Ήθελε μία τρομακτικά καλή διαχείριση. Ενώ στοχεύαμε να προκριθώ με τη 1-2 θέση για αγωνιστώ μπροστά από τον ένα από τους δύο Κινέζους. Ήταν πολύ κοντά το σκορ μου. Είναι το μεγαλύτερο σκορ που έχω πάρει φέτος. Χαίρομαι που έκανα δύο λάθη, που δείχνει ότι μπορώ να τα πάω καλύτερα. Είμαι αθλητής αγώνων. Έχω καλή ψυχολογία στον αγώνα. Ο προπονητής μου πιστεύει πολύ σε εμένα και είναι κάτι που μου κάνει καλό».

Για τους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες: «Οπωσδήποτε χρειάζομαι ένα καλό διάλειμμα. Δεν σταματάει τίποτα εδώ. Ο Αρμένιος είναι 37 και ήταν στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων και ήταν ανταγωνιστικός. Θα κάνω ένα καλό μπρέικ. Η νέα βαθμολόγηση, όπου αφαιρούνται δύο ασκήσεις με ευνοεί για να καταφέρω να είμαι ανταγωνιστικός. Θα φτιάξουμε ένα πρόγραμμα ασυναγώνιστο».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή