Ολυμπιακοί Αγώνες: Στο πάρκο του Ολυμπιακού χωριού κοιμήθηκε αθλητής!

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι συνθήκες διαμονής για τους αθλητές έχουν φέρει πολλά παράπονα, με τον Ιταλό, Τόμας Τσεκόν, να κοιμάται σε πάρκο!

Ο Τόμας Τσεκόν είναι γνωστός Ιταλός κολυμβητής. Με μια κίνησή του θέλησε να ξεφύγει απ’ τις συνθήκες διαμονής στο Ολυμπιακό χωριό στο Παρίσι, οι οποίες περιγράφονται ως ιδιαίτερα κακές από τους αθλητές και τις αθλήτριες. Κάποιοι μιλούν για άθλιες.

Ο Τσεκόν κοιμήθηκε πλάι σε ένα παγκάκι στο πάρκο του Ολυμπιακού χωριού, τη στιγμή που νωρίτερα είχε εκφράσει την δυσαρέσκειά του για τη ζέστη και τον έντονο θόρυβο που δεν επιτρέπουν τον σωστό ύπνο των αθλητών. Παράλληλα, παράπονα έχουν εκφράσει πολλοί και για το φαγητό.

Ο Τσεκόν είχε χάσει στον τελικό των 200μ. ύπτιο (ασημένιο ο Χρήστου) και δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Δεν υπάρχει κλιματισμός στο χωριό, κάνει ζέστη, το φαγητό είναι κακό. Πολλοί αθλητές μετακινούνται για αυτόν τον λόγο: δεν είναι άλλοθι ή δικαιολογία, είναι η πραγματικότητα που ίσως δεν γνωρίζουν όλοι.

Είμαι απογοητευμένος που δεν μπήκα στον τελικό, αλλά ήμουν πολύ κουρασμένος. Είναι δύσκολο να κοιμηθείς τόσο τη νύχτα όσο και το απόγευμα. Συνήθως, όταν είμαι στο σπίτι, κοιμ

άμαι πάντα το απόγευμα, εδώ πραγματικά παλεύω ανάμεσα στη ζέστη και το θόρυβο».