Η προτροπή της Μιλλούση στον Πετρούνια: «Κάνε το για τα κορίτσια μας»!

Αυτό φώναξε η σύζυγος του χάλκινου Ολυμπιονίκη μας λίγο πριν την προσπάθειά του στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είχε να δει την Βασιλική Μιλλούση 20 μέρες. Το ανδρόγυνο αναγκαστικά έμεινε χώρια για αυτό το διάστημα, αλλά η σύζυγος του κορυφαίου αθλητή μας δεν γινόταν να μην είναι δίπλα του στον τελικό των κρίκων στο Παρίσι. Ήταν εκεί, τον στήριξη και τον είδε να κρεμά ένα ακόμη μετάλλιο στο στήθος του.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, η Βασιλική Μιλλούση αποκάλυψε τι φώναξε στον Πετρούνια πριν κάνει την προσπάθειά του: «Κάνε το για τα κορίτσια μας», του είπε, εννοώντας φυσικά τις κορούλες τους.

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους. Κάθε αγώνας είναι έντονος και δύσκολος, αυτός όμως, ήταν ακόμη περισσότερο γιατί ήταν για την Ολυμπιάδα και ήταν πολύ καλά προετοιμασμένος», ανέφερε η Βασιλική Μιλλούση και συνέχισε:

«Το ήθελε πάρα πολύ και μετά από πάρα πολλές δυσκολίες, τα κατάφερε. Είναι σπουδαίος. Τα παιδιά μας είναι η δύναμή του, το στήριγμά του και πριν αγωνιστεί του φώναξα “κάνε το για τα κορίτσια μας”. Το βάθρο είναι το αποτέλεσμα. Η δική μου συγκίνηση είναι λίγο πριν βγει. Τον είδα ότι βγήκε με την αυτοπεποίθηση και τη δύναμη που έχει ο Λευτέρης και ό,τι και να κάνει είναι σπουδαίο. Αυτό που είδατε είναι το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που κάνουν με την ομάδα του.

Δεν χρειάζεται να σας πω τι είπαμε μετά τη νίκη του, τα μάτια μιλάνε. Ξέρει τι έχει περάσει, ξέρουμε τι έχουμε περάσει για να φτάσει εδώ».