Εθνική ομάδα πόλο: Πρωτιά στον όμιλο, η Σερβία αντίπαλος στους «8» - Πότε θα γίνει ο προημιτελικός

Η Εθνική ομάδα πόλο πήρε την πρώτη θέση στον όμιλό της, μετά τη νίκη των ΗΠΑ επί της Κροατίας και θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά την Σερβία.
INTIME SPORTS

Η νίκη των Αμερικανών επί της Κροατίας με 14-11 έφερε την ελληνική ομάδα ισόβαθμη με την Ιταλία, την οποία νίκησε νωρίτερα σήμερα με 9-8, κάτι που σημαίνει ότι η Γαλανόλευκη κατέκτησε την πρώτη θέση και θα αντιμετωπίσει στον προημιτελικό της Τετάρτης (7/8, 16:35) τη Σερβία, σε μία άτυπη ρεβάνς του τελικού του Τόκιο.

Οι «πλάβι», ωστόσο, δεν έχουν σχέση με την ομάδα που κατέκτησε δύο σερί φορές τον Ολυμπιακό τίτλο και δεν τρομάζουν την Εθνική ομάδα πόλο.

Οι Αμερικανοί έκαναν τρομερή εμφάνιση για 15 λεπτά και έφτασαν να προηγούνται 10-3, λίγο πριν το τέλος της δεύτερης περιόδου. Οπως ήταν φυσιολογικό, οι πρωταθλητές κόσμου αντέδρασαν, μείωσαν, αλλά δεν κατάφεραν να καλύψουν τη διαφορά.

Μετά από αυτή την ήττα, η Κροατία έμεινε τέταρτη στον όμιλο και θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά την πανίσχυρη Ισπανία.

Οι ΗΠΑ θα παίξουν με την Αυστραλία, στο ντέρμπι των αουτσάιντερ, σε ένα ζευγάρι που διασταυρώνεται στα ημιτελικά με εκείνο της εθνικής ομάδας πόλο. Κάτι που σημαίνει πως ο δρόμος για την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου για μετάλλιο μοιάζει ορθάνοιχτος!

Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την Κροατία): 2-5, 3-5, 2-1, 4-3

Τα ζευγάρια των προημιτελικών:

15:00 Κροατία-Ισπανία

16:35 ΕΛΛΑΔΑ-Σερβία

20:00 ΗΠΑ-Αυστραλία

21:35 Ιταλία-Ουγγαρία

Τα ζευγάρια των ημιτελικών

Ελλάδα/Σερβία - Αυστραλία/ΗΠΑ

Ιταλία/Ουγγαρία - Ισπανία/Κροατία

Σχετικές ειδήσεις