Ολυμπιακοί Αγώνες: Άτυχη η Αδαμοπούλου - Χάνει τον τελικό του επί κοντώ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Άτυχη στάθηκε η Αριάδνη Αδαμοπούλου στην πρώτη της συμμετοχή στο κορυφαίο παγκόσμιο αθλητικό ραντεβού, μια και τέθηκε νοκ άουτ από τον τελικό του επί κοντώ.

Αριάδνη Αδαμοπούλου
Εκτός τελικού του επί κοντώ θα μείνει η Ελληνίδα άλτρια
EUROKINISSI PHOTOPRESS AGENCY
1'

Η Ελληνίδα αθλήτρια κατάφερε στην πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του άλματος επί κοντώ των Γυναικών, μαζί με την Κατερίνα Στεφανίδη. Όμως, δεν θα καταφέρει να ολοκληρώσει το όνειρό της.

Ο λόγος έχει να κάνει με τον τραυματισμό που αποκόμισε λίγο πριν το τέλος των προσπαθειών της στον προκριματικό. Όπως έκανε γνωστό μέσω του προσωπικού της προφίλ στα social media, έχει υποστεί θλάση δεύτερου βαθμού και δεν θα αγωνιστεί στον τελικό της Τετάρτης (07/08).

«Εχθές ακόμα ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Πέρασα στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων στην πρώτη μου Ολυμπιακή συμμετοχή!

Κατά την διάρκεια του προκριματικού στην πρώτη προσπάθεια στο 4,55 ένιωσα ένα τσίμπημα στο δικέφαλο. Σήμερα μετά την μαγνητική φάνηκε ότι έχω θλάση 2ου βαθμού. Δεν θα καταφέρω δυστυχώς να αγωνιστώ.

Σας ευχαριστώ παρά πολύ όλους για τα όμορφα μηνύματα και την στήριξη που μου δίνετε.

Είμαι πολύ στεναχωρημένη με αυτή την εξέλιξη, αλλά πρέπει να θέσω ως προτεραιότητα την υγεία μου!», έγραψε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/C-U7bX-sSLn/

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή