Το μήνυμα του Τεντόγλου στους Έλληνες - «Ελπίζω να σας έκανα να χαμογελάσετε, δεν ήμουν καλός»

Ο μοναδικός Μίλτος Τεντόγλου πήρε δεύτερο χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά ο ίδιος δεν ήταν ευχαριστημένος από την προσπάθειά του!

Το μήνυμα του Τεντόγλου στους Έλληνες - «Ελπίζω να σας έκανα να χαμογελάσετε, δεν ήμουν καλός»
EUROKINISSI PHOTO PRESS AGENCY
2'

Εκπληκτικός για ακόμη μια φορά ο «θεός» του μήκους.

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, το πρώτο για την Ελλάδα στο Παρίσι και λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα του μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ.

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης δεν ήταν πολύ ευχαριστημένος με την επίδοσή του, αλλά πανηγύρισε την επιτυχία του και έστειλε το δικό του μήνυμα στους Έλληνες.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μίλτος Τεντόγλου:

«Χαίρομαι πολύ για αυτό που κατάφερα, ήθελα να κάνω κάτι παραπάνω. Το πάλεψα, ξύπνησα στα τελευταία άλματα, το πέμπτο ήταν 8.31 με άλμα πίσω από την βαλβίδα, στο τελευταίο άλμα άλλαζε ο αέρας δε τα κατάφερα. Ήταν δύσκολος αγώνας. Είμαι πολύ χαρούμενος αλλά σαν επίδοση, ήθελα κάτι παραπάνω για μένα να το ευχαριστηθώ περισσότερο.

Ο Φουρλάνι μου έβαλε πίεση για αυτό απάντησα. Και ο Πίνοκ μου έβαλε πίεση και για αυτό δε σταμάτησα να προσπαθώ, είχα καλό σερί, δεν έκανα κάτω από 8.20. Είμαι ευχαριστημένος.

Επειδή είχα την καλύτερη επίδοση πηδούσα τελευταίος, αφού δεν με πέρασει κανείς όλα καλά. Σίγουρα κάτι λέει που πήρα δεύτερο χρυσό συνεχόμενο. Στους Ολυμπιακούς πρέπει να είσαι τυχερός. Είναι άλλοι που έχουν κερδίσει πολλά παγκόσμια, αλλά δεν ήταν τυχεροί να είναι εδώ. Είμαι σίγουρα χαρούμενος που έκανα και καλύτερη επίδοση από το Τόκιο.

Εγώ είμαι ήσηχος δεν κάνω πολλά πριν τον αγώνα, σκέφτομαι τα πάντα, σκέφτομαι το χειρότερο και τα περιμένω όλα δεν αφήνω περιθώριο λάθους.

Είπα στον Πομάσκι δεν ήμουν καλός σήμερα, μου έλεγε δεν πειράζει το πήραμε. Πάντα υπάρχει κάτι καλύτερο, κάθε μέρα είναι διαφορετική και κάθε στάδιο, είμαι οκ με αυτό.

Έβλεπα πολλά μηνύματα και στα σόσιαλ για εμένα τους ευχαριστώ πολύ, ελπίζω να σας έκανα περήφανους και να χαμογελάσατε έστω για λίγο, έχουμε και άλλους αθλητές ελπίζω να τα πάμε καλά».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή