Τεντόγλου: Αποθέωση στο Ολυμπιακό Χωριό - Υποδοχή με μπλουζάκι «ο δικός μας Μίλτος»

Ξαγρύπνησε η ελληνική αποστολή στο Ολυμπιακό Χωριό για να υποδεχθεί και να αποθεώσει τον Μίλτο Τεντόγλου.

Τεντόγλου: Αποθέωση στο Ολυμπιακό Χωριό - Υποδοχή με μπλουζάκι «ο δικός μας Μίλτος»
1'

Αποθεωτικής υποδοχής στο Ολυμπιακό Χωριό και συγκεκριμένα στο κτίριο που έχει καταλύσει η ελληνική αποστολή έτυχε ο Μίλτος Τεντόγλου.

Αρκετά μέλη της Team Hellas ξενύχτησαν για την πρώτη... ανεπίσημη υποδοχή του Χρυσού Ολυμπιονίκη του Παρισιού, μιας και η επίσημη θα γίνει απόψε όταν και θα έχει πάρει και το μετάλλιο στα χέρια του.

Ανάμεσα στα μέλη που περίμεναν τα μεσάνυχτα τον Μίλτο Τεντόγλου ήταν οι σφυροβόλοι Μιχάλης Αναστασάκης και Χρήστος Φραντζεσκάκη, καθώς επίσης και η άλτρια Τατιάνα Γκούσιν.

Μάλιστα, ο Αναστασάκης φορούσε ένα μπλουζάκι με φωτογραφία του κορυφαίου Έλληνα άλτη που έγραφε «Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΜΙΛΤΟΣ».

Από τους πανηγυρισμούς δεν θα μπορούσε να λείπει ο καλός του φίλος Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος τον... τρόλαρε κατά την άφιξή του, λέγοντας «εντάξει, δεν είναι ευχαριστημένος», λόγω των δηλώσεων που έκανε μετά τη κατάκτηση του χρυσού.

Ο Τεντόγλου ζήτησε από τον χάλκινο επικοντιστή να του δείξει το μετάλλιο που πήρε και ευχαρίστησε με ταπεινότητα τους πάντες για την υποδοχή.

Εκεί ήταν η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα και ο προπονητής του, Γιώργος Πομάσκι, που βρέθηκαν και στο γαλλικό στάδιο για να τον δουν από κοντά να γράφει ιστορία.

Δείτε το βίντεο της υποδοχής:

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή