Μίλτος Τεντόγλου: «Κάθε φορά διαφορετικό να ακούς τον Εθνικό Ύμνο»

Οι δηλώσεις του χρυσού Ολυμπιονίκη μας και η εξήγησή του γιατί θεωρεί ο ίδιος πως μπορούσε να πάει ακόμη καλύτερα – «Μου άρεσε περισσότερο απ’ το Τόκιο».

Μίλτος Τεντόγλου: «Κάθε φορά διαφορετικό να ακούς τον Εθνικό Ύμνο»
INTIME SPORTS
1'

Έχει κάνει τους πάντες να ακούσουν τον Ελληνικό Εθνικό Ύμνο, σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Ο Μίλτος Τεντόγλου, χρυσός Ολυμπιονίκης για δεύτερη φορά, το έκανε και στο Παρίσι. Ο ίδιος χαμογελαστός, το ευχαριστήθηκε γιατί όπως είπε είναι πάντα ξεχωριστό.

Το χάρηκε περισσότερο από το Τόκιο, καθώς αυτή τη φορά είχε κόσμο. Παράλληλα, διευκρίνισε γιατί πιστεύει πως θα μπορούσε να πάει καλύτερα, αναφέροντας μάλιστα ένα πρόβλημα με τα παπούτσια του.

Οι δηλώσεις του Μίλτου Τεντόγλου στην ΕΡΤ:

«Πολύ όμορφο μετάλλιο, μου αρέσει. Ωραία απονομή, το ευχαριστήθηκα. Έχω ακούσει πάρα πολλές φορές τον Εθνικό Ύμνο, σε πάρα πολλά μέρη του κόσμου, κάθε φορά είναι διαφορετικό. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι ακόμα πιο σημαντικό και εντυπωσιακό. Μου άρεσε περισσότερο σήμερα, γιατί υπήρχαν άτομα στις κερκίδες αυτή τη φορά, στο Τόκιο δεν υπήρχε κανένας. Ήταν και η μητέρα μου και η αδερφή μου. Είναι ξεχωριστό. Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ και έβλεπα την ελληνική σημαία απέναντι, περήφανος.

Τα είδα όλα τα άλματά μου, ευχαριστημένος είμαι. Ήταν όλα μεγάλα άλματα, τεχνικά ήταν ωραία. Υπήρχαν κάποια πράγματα που μπορούσα να αλλάξω στη φόρα μου. Είχα ένα θέμα τις τελευταίες μέρες, δεν ξέρω αν πρέπει να το πω, με τα παπούτσια. Έπρεπε να φορέσω καινούργιο ζευγάρι παπούτσια και δεν είχα χρόνο να τα συνηθίσω και δεν είχα τόση αυτοπεποίθηση, όσο έχω συνήθως σε αυτό το κομμάτι».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
21:20ΑΠΟΨΕΙΣ

Ταξιδιάρικα όνειρα