Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός διεκδίκησης του χρυσού ο Κουρουγκλίεφ - Τι περιμένει για το χάλκινο

Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός της «μάχης» για το χρυσό μετάλλιο έμεινε ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ, μετά την ήττα του 9-4 από τον Χασάν Γιαζντανιχαρατί στα προημιτελικά και περιμένει τον Ιρανό για να μάθει αν θα μπει στη διεκδίκηση ενός εκ των δύο χάλκινων μεταλλίων.

Ντάουρεν Κουρουγκλίεφ
Εκτός διεκδίκησης του χρυσού έμεινε ο Κουρουγκλίεφ και περιμένει για το χάλκινο
EUROKINISSI PHOTO PRESS AGENCY
1'

Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ βρήκε... νωρίς μεγάλο αντίπαλο στον δρόμο του, και συγκεκριμένα στους «8» της κατηγορίας 86 κιλών στην ελευθέρα πάλη των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024», με αποτέλεσμα να ηττηθεί και να ελπίζει τώρα μόνο να έχει δεύτερη ευκαιρία σε επαναληπτικό.

Ο «ασημένιος» στο Τόκιο στα 86κ. και «χρυσός» στο Ρίο ντε Τζανέιρο Ιρανός Χασάν Γιαζντανιτσαράτι νίκησε τον Κουρουγκίεβ 9-4. Ο Ιρανός προηγήθηκε με 1-0, για να του κάνει λαβή και να τον θέσει εκτός για να απαντήσει με 4 βαθμούς και να προηγηθεί 4-1 ο Ρώσος παλαιστής που εκπροσωπεί την Ελλάδα.

Η συνέχεια, όμως ανηκε ολοκληρωτικά στον Χασάν Γιαζντανιτσαράτι που εξασάλισε την πρόκριση στους «4». Εκεί θα βρει αντίπαλο τον Μάιλς Νάζεμ Αμινέ από το Σαν Μαρίνο. Αν ο Ιρανός νικήσει τον Αμινέ, τότε ο Κουρουγκλίεβ θα αγωνιστεί στα ρεπεσάζ, έχοντας μία ακόμη ευκαιρία για το χάλκινο μετάλλιο.

Στα προημιτελικά, ο Μάιλς Νάζεμ Αμινέ από το Σαν Μαρίνο, μετά από συγκλονιστική μάχη, νίκησε τον Αζέρο Οσμάν Νουρμαγκομέντοφ. Ο Αμινέ είχε προηγηθεί με 14-8, αλλά ο Νουρμαγκομέντοφ τα έδωσε όλα, αλλά μετά το 14-12, ο Αμινέ έκανε ό,τι χρειαζόταν για να προκριθεί στα ημιτελικά.

Στα άλλα δύο ζευγάρια των προημιτελικών, ο Αμερικανός Άαρον Μαρκέλ Μπρούκς ξεπέρασε άνετα το εμπόδιο του Ιάπωνα Χαγιάτο Ισιγκούρο, με 11-1 και προκρίθηκε στα ημιτελικά, όπου αντίπαλο θα βρει τον Βούλγαρο Μαγκομέντ Ελντάροβιτς Ραμαζάνοφ, ο οποίος πήρε τη νίκη, με πτώση (4-1), επί του Ουζμπέκου Γιαβραίλ Σαπίεφ.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή