Δευτέρα επιστρέφουν Τεντόγλου-Καραλής μαζί με όλη την ομάδα στίβου

Συνέντευξη Τύπου στο «Ελ. Βενιζέλος» θα παραθέσει ο ΣΕΓΑΣ, όπου και θα μιλήσουν οι Ολυμπιονίκες του στίβου στο Παρίσι 2024.
INTIME SPORTS

Ο Μίλτος Τεντόγλου πήρε το χρυσό μετάλλιο και ο Εμμανουήλ Καραλής το χάλκινο. Αυτά τα δύο μετάλλια έχει κατακτήσει μέχρι τώρα ο ελληνικός στίβος στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Απομένει ο τελικός της Ελίνας Τζένγκο στον ακοντισμό, προκειμένου να φανεί αν θα αυξηθεί ο αριθμός ή όχι.

Την Κυριακή είναι η τελετή λήξης των Αγώνων στο Παρίσι και την επόμενη μέρα η αποστολή του στίβου θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Τα μέλη της αποστολής που θα αφιχθούν στην Αθήνα το απόγευμα της Δευτέρας 12/8, είναι:

Μίλτος Τεντόγλου, Εμμανουήλ Καραλής, Κατερίνα Στεφανίδη, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Σταματία Σκαρβέλη, Αριάδνη Αδαμοπούλου, Ελίνα Τζένγκο. Οι προπονητές Γιώργος Πομάσκι, Χάρης Καραλής, Μιτς Κρίερ, Γιώργος Μποτσκαριώβ, ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου, η φυσικοθεραπεύτρια Ελισσάβετ Αναστασάκη και η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα.

Στις 17:10 της Δευτέρας, μάλιστα, ο ΣΕΓΑΣ θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου στην σχετική αίθουσα του «Ελ. Βενιζέλος», όπου θα μιλήσουν οι Ολυμπιονίκες μας για πρώτη φορά μετά την επιστροφή τους στην πατρίδα.