Συνελήφθη ο ράπερ Τράβις Σκοτ στο Παρίσι μετά το ΗΠΑ-Σερβία

Ένα επεισόδιο που είχε με άνδρα ασφαλείας πολυτελούς ξενοδοχείου, οδήγησε στη σύλληψη του Τράβις Σκοτ, λίγο μετά το ΗΠΑ-Σερβία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Συνελήφθη ο ράπερ Τράβις Σκοτ στο Παρίσι μετά το ΗΠΑ-Σερβία
1'

Καθόταν πολύ κοντά στον Εργκίν Αταμάν και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη των ΗΠΑ απέναντι στη Σερβία για το μπασκετικό τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων. Μετά το παιχνίδι όμως, τα πράγματα ξέφυγαν για τον ράπερ Τράβις Σκοτ. Ο διάσημος Αμερικανός καλλιτέχνης, συνελήφθη όπως έγινε γνωστό, καθώς δημιούργησε μαζί με τον σωματοφύλακά του, επεισόδιο με άνδρα ασφαλείας πολυτελούς ξενοδοχείου.

Συγκεκριμένα, ο καυγάς έγινε στο διάσημο ξενοδοχείο «George V», στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας. Για το θέμα ανακοίνωσε η εισαγγελία του Παρισιού: «Στις 9 Αυγούστου 2024, αστυνομικοί κλήθηκαν στο ξενοδοχείο George V και συνέλαβαν τον ράπερ, γνωστό ως Travis Scott, για επίθεση εναντίον ενός φρουρού ασφαλείας».

Το επεισόδιο άρχισε όταν ο άνδρας ασφαλείας προσπάθησε να μπει ανάμεσα σε ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Τράβις Σκοτ και τον σωματοφύλακά του. Πλέον το θέμα έχει πάρει δικαστική οδό.

Ο ράπερ αντιμετωπίζει προβλήματα με τη δικαιοσύνη, καθώς τον Ιούνιο είχε συλληφθεί στο Μαϊάμι για καταστροφές σε γιοτ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή